Irak'tan roketle saldıran PKK'lılara hava harekatı! Hepsi öldürüldü...

Irak'ın kuzeyinde bulunan Hakurk/Kani Rash bölgesinden askeri üslere taciz atışı yapan teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. 4 terörist öldürülürken, 1 ÇNRA imha edildi.

TSK'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

"Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edilmektedir.

Irak kuzeyi Hakurk/Kani Rash bölgesinde 28 Şubat 2018 tarihinde üslerimize taciz atışı yapan bölücü terör örgütü mensupları, keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilmiş, düzenlenen hava harekâtı neticesinde silahlı dört terörist etkisiz hale getirilmiş ve bir adet çok namlulu roketatar silahı imha edilmiştir.

Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Irak'tan roketle saldıran PKK'lılara hava harekatı! Hepsi öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK Hakurk kani rash hava harekatı çnra
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.