Irak'ta askeri havalimanında füzelerin olduğu alanda yangın çıktı!

Irak’ın başkenti Bağdat’taki bir askeri havalimanında çıkan yangın büyük bir felakete yol açmadan kontrol altına alındı.

Irak’ın başkenti Bağdat’ın merkezinde yer alan Müsenna Askeri Havalimanı’nda yangın çıktı.

Irak Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yangının felakete yol açmadan söndürüldüğü belirtildi.

FÜZELERİN BULUNDUĞU KONTEYNERDE YANGIN ÇIKTI

Açıklamada, yangının söz konusu havalimanında bulunan mühimmat ve füzelerin bulunduğu konteyner yanındaki elektrik malzemeleri içeren konteyner yanında meydana geldiği aktarıldı.

Yangının mühimmat ve füzelerin bulunduğu konteynere sıçramadan önce kontrol altına alındığını belirten Irak Sivil Savunma Müdürlüğü, yangında herhangi bir can kaybının meydana gelmediğini duyurdu.

IRAK'TA HAVA SICAKLIKLARI AŞIRI YÜKSELDİ

Yangının nedeni henüz bilinmezken, Irak’ta son haftalarda hava sıcaklığının aşırı derecede artmasıyla birlikte yangınlarda artış oldu.

Irak'ta askeri havalimanında füzelerin olduğu alanda yangın çıktı! ile ilgili etiketler Füze Irak Havalimanı Yangın askeri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.