Iraklı şairin Elazığ depremi için kaleme aldığı yazı

Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği geceye katılan Türk Arap Medya Derneği Genel Koordinatörü Fatih Öke, Iraklı şair Hamid Al Duleymi'nin Elazığ depremi için kaleme aldığı dizeleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Fatih Öke, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği Göç Sanat başlığı altında katıldığı gecede Mehcer edebiyatının seçkin örneklerini dinlediğini belirterek, "Ama en anlamlısı Iraklı şair Hamid Al Duleymi"nin #elazıgdepremi için kaleme aldığı şu dizelerdi" açıklamasıyla video paylaştı.

Iraklı şairin Elazığ depremi için kaleme aldığı yazı

Iraklı şair Duleymi şu ifadelerde bulundu;

"Irak ve Suriye halkı adına Allah'a şu duayı ederiz; Tüm Türk halkını ve İslam ümmetimizin tüm fertlerini koru. Bizi korudunuz, boynumuzu korudunuz, sıkıntılardan tüm zalimlerden ve hırsızlardan siz bizi korudunuz. Biz risaleyiz (ilanı mesaj) ve dini savunanlarız siz ise risale devrimimizin özüsünüz."

Iraklı şairin Elazığ depremi için kaleme aldığı yazı ile ilgili etiketler Elazığ deprem şair ıraklı şair
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.