Iraklı komutanın öfke anları: Öcalan posteri asanı bu meydana gömerim!

Iraklı bir komutan olan Esir Rubayi ismindeki askerin, PKK'lıların yuvalandığı bilinen Sincar'da PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterinin asıldığını görünce öfkelenerek çok sert açıklamalarda bulundu. Komutan Rubayi, bölgede bulunanlara "Sincar’daki herkes beni iyi duysun; Allah şahidim olsun ki, Öcalan posteri asanı bu meydana gömerim. Kanuna aykırı davrananların kafasını ezerim." diye haykırdı ve elindeki Irak bayrağını dikti. O anlar kameralara yansıdı.

Irak Ordusundan bir komutan olan Esir Rubayi ismindeki asker adeta cinnet getirerek, PKK'lılara çok kritik bir noktada sert tepki gösterdi.

KRİTİK NOKTADA KAHRAMANCA MEYDAN OKUMA

Iraklı komutan, Sincar'da kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşı terörist Abdullah Öcalan'ın posterinin asıldığını görünce kendini adeta sinirden kaybetti. 

Komutan Rubayi, bölgede bulunanlara "Sincar’daki herkes beni iyi duysun; Allah şahidim olsun ki, Öcalan posteri asanı bu meydana gömerim. Kanuna aykırı davrananların kafasını ezerim." diye haykırdı ve elindeki Irak bayrağını dikti. 

O anlar kameralara yansıdı. 

 

Kaynak: SuperHaber

Iraklı komutanın öfke anları: Öcalan posteri asanı bu meydana gömerim! ile ilgili etiketler Irak video komutan sincar gömerim Öcalan Apo abdullah poster
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.