Iraklı güvenlik uzmanı el-Haşimi öldürüldü

Iraklı Siyaset ve Güvenlik Uzmanı Hişam el-Haşimi, başkent Bağdat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi.

Irak’ın başkenti Bağdat’taki evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu Siyaset ve Güvenlik Uzmanı Hişam el-Haşimi hayatını kaybetti. Saldırı anı çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Görüntülerde kimliği belirsiz ve silahlı bir kişin Haşimi arabasını park ettiği sırada yanına geliyor. Uzun namlulu silahla ateş açmak isteyen saldırganının silahı tutukluk yapıyor. Ardından saldırgan bu kez üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartarak defalarca ateş açıyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, saldırganın kimliği henüz tespit edilemedi. Öte yandan Haşimi, terörizm ve silahlı gruplar konusunda araştırmalar yapıyordu.

Iraklı güvenlik uzmanı el-Haşimi öldürüldü ile ilgili etiketler Irak suikast Hişam el-Haşimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.