Irak’ın kuzeyinde MOSSAD’a saldırı iddiası

Irak kuzeyinde bulunan bir Şii milis grubunun, İsrail istihbaratı MOSSAD'a ait gizli faaliyet yürütülen bir binaya saldırı düzenleyip bir kısım istihbaratçıları öldürdüğü iddia edildi. MOSSAD’a saldırı iddiasına, İsrail ve Irak yetkililerinin sessiz kalması dikkati çekti.

Irak’ta son bir haftadan beri,ilginç gelişmeler oluyor.Irak’ta bulunan ve gizli faaliyet yürüten,İsrail gizli servisi Mossad’a ait bir binanın saldırıya uğradığı iddia edildi.Saldırının Irak kuzeyinde bulunan bir şii milis grubu tarafından yapıldığı bir kısım istihbaratçıları öldürdüğü iddia edildi.

İSRAİL VE IRAK SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

İsrail’i ayağa kaldıran saldırı ile ilgili olarak,Irak Nahdanews güvenlik kaynağı da bir yayın yaptığı görüldü.Yayında,haber kimliği belirsiz bir grubun, Irak’ın kuzeyinde MOSSAD’a bağlı enformasyon ve özel harekat merkezini hedef alarak İsrail “güçlerinin” bir kısmını öldürdü ve yaraladığını öne sürdü.Mossad’a saldırı iddiasına,İsrail ve Irak’lı yetkililerinin sessiz kalması dikkati çektiği ifade edildi.

 

Irak’ın kuzeyinde MOSSAD’a saldırı iddiası ile ilgili etiketler Irak İsrail Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.