Irak sınırında bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı Hakkari-Çukurca-Irak sınır hattında bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz’un (29) acı haberi, memleketi Osmaniye’deki ailesine ulaştı. Şehidin evli ve 7 aylık bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Hakkari'de teröristlerin açtığı taciz ateşi nedeniyle 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz şehit oldu.

Irak sınırında bir asker şehit oldu

Yapılan açıklamada ''Hakkâri /Çukurca Irak sınır hattında icra edilen operasyon esnasında 16 Kasım 2020 tarihinde bir kahraman silah arkadaşımız, bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen taciz atışı neticesinde şehit olmuştur.'' ifadeleri kullanıldı.

Şehit Topuksuz’un acı haberi memleketi Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Söğütlügöl Mahallesi’ndeki ailesine askeri erkan tarafından verildi. Şehidin baba evine dev Türk bayrağı asıldı.

Irak sınırında bir asker şehit oldu - Resim : 2

Acı haberi alan şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hatice Topuksuz ile evli ve 7 aylık bir çocuğu olduğu öğrenilen şehidin naaşı, memleketi Osmaniye’de toprağa verilecek.

Irak sınırında bir asker şehit oldu ile ilgili etiketler Irak Şehit msb
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.