Irak askeri, birçok şehirde teröristlerle çatışmaya girdi!

Son dönemde Irak’taki saldırılarını artıran terör örgütü DEAŞ, başkent Bağdat, Diyale, Kerkük ve Selahaddin’de düzenlediği saldırılarda 5 kişi hayatını kaybetti.

Irak’taki seçimlerden sonra saldırılarını özellikle Sünni nüfusun yoğun olduğu bölgelerde yoğunlaştıran terör örgütü DEAŞ üyesi 2 teröristin, saldırı hazırlığında bulundukları başkent Bağdat yakınlarında etkisiz hale getirildiği bildirildi.

IRAK ORDUSU 2 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Irak hükümetine bağlı Medya Güvenlik Ağı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bağdat’ın kuzeyindeki el-Tarımiye ile el-Raşidiye bölgeleri arasında 2 teröristin termal kamera tarafından görüntülendiği ve Irak ordusunun 2 teröristi yakalamak için pusu kurduğu aktarıldı.

Teröristlerin Dicle Nehri kenarında bulunan kamışlar arasına sızarak saklandıklarının belirtildiği açıklamada, operasyonun başarıyla sonuçlandığını duyuruldu.

TERÖRİSTLER, SALDIRILARINI SIKLAŞTIRDI

El-Mikdadiye ilçesine bağlı Brvana el-Sağirye köyünde evlerine gitmekte olan 2 polis memuru uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Iraklı güvenlik yetkilileri Kerkük’ün Dakuk ilçesinde 1 askerin keskin nişancı tarafından vurularak öldürüldüğünü duyururken, Selahaddin vilayetinde de terör örgütü DEAŞ’ın düzenlediği silahlı saldırıda 2 askerin hayatını kaybettiği kaydedildi.

DAEŞ HENÜZ YOK OLMUŞ DEĞİL

2014 yılının ortasında Irak’ın büyük bir bölümünü işgal eden terör örgütü DEAŞ’ın, 2017 yılının sonunda ülkeden çıkarıldığı açıklansa da örgütün saldırıları halen sürüyor.

Irak askeri, birçok şehirde teröristlerle çatışmaya girdi! ile ilgili etiketler Irak Bağdat Ordu Saldırı Operasyon DAEŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.