İptal edilen KPSS ile ilgili YÖK Başkanı Özvar'dan açıklama! "Neticelendirdik"

Devam eden KPSS soruşturması ile ilgili Özvar, "Ön incelemeyi başlattık ve neticelendirdik. Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığını ifade etmem mümkün şu anda" dedi.

Soruların sızdırıldığına yönelik iddiaların ardından KPSS iptal edildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu'nu görevlendirerek olayın açığa kavuşturulması talimatını verdi. Yapılan çalışmaların ardından Yükseköğretim Kurumu Başkanı Erol Özvar bir açıklama yaptı.

"SONUÇLANDIĞINI SÖYLEMEM MÜMKÜN ŞU ANDA..."

Devam eden KPSS soruşturması ile ilgili Özvar, "Ön incelemeyi başlattık ve neticelendirdik. Bugün, genel kurulda bu KPSS inceleme raporu değerlendirilecek ve neticesi hakkında gerekli işlemler tesis edilecek. Sonuçlandığını ifade etmem mümkün şu anda" ifadelerini kullandı.

 

18 EYLÜL'DE YENİDEN YAPILMIŞTI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen oturumları iptal edilen 2022-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu 18 Eylül'de yeniden yapılmıştı.

 

İptal edilen KPSS ile ilgili YÖK Başkanı Özvar'dan açıklama! "Neticelendirdik" ile ilgili etiketler KPSS ÖSYM soru çalıntı başkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.