İple sarkıttıkları kova ile bakın ne satıyorlar!

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa’da boş bir binanın çatı katında gizledikleri uyuşturucuları ipe bağladıkları kovayla aşağı sarkıtarak piyasaya süren çeteyi çökertti. Çetenin uyuşturucu sevkiyatında kullandığı yaşı küçük 3 çocuk da gözaltına alındı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesinde boş bir binaya bir kişinin yanaştığı sırada, yukardan iple bir kova sarkıtıldığını farketti. Sarkıtılan kovadan bir şeyler alan kişinin hızla binadan uzaklaştığını gören ekipler, sıcak takip başlattı. Yapılan takipte, binanın çatı katında uyuşturucu gizlendiği, uyuşturucunun servis edilmesi için iple kova düzeceği hazırlandığı belirlendi. Bir kişi binaya yaklaştığında çatı katındaki kişinin uyuşturucuyu kovaya koyarak aşağı sarkıttığı, aşağıda uyuşturucuyu alan kişinin de yaşları küçük çocuklara uyuşturucuları vererek servis ettiği tespit edildi.

Ekipler, uyuşturucuyu binadan aşağı sarkıtan ve alan A.Y ve B.E’yi gözaltına alındı. 2 kişinin, uyuşturucuları servis etmek için kullandığı yaşları küçük A.I, A.F ve B.C.K de yakalandı. Operasyonda, yaşı küçük çocukların üzerinden 20.63 gram sentetik Kannobinoid ve uyuşturucu satışından elde edilen 225 TL ele geçti.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan A.Y, B.E ve A.F sevk edildikleri adliyede serbest kalırken, A.I tutuklandı. B.C.K ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

İple sarkıttıkları kova ile bakın ne satıyorlar! ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.