iPhone SE 3.nesil özellikleri sızdırıldı 

8 Mart’ta düzenlenecek olan etkinlikte resmiyet kazanacak olan yeni iPhone modelinin bilgileri Ming-Chi Kuo tarafından paylaşıldı. Ekinlikten önce ortaya çıkan bilgiler sayesinde model hakkında birçok fikir ortaya atıldı. 

Ming-Chi Kuo tarafından sızdırılan detaylarda, cihazın teknik özellikleri ortaya çıktı. Kuo’ya göre iPhone SE 3. nesil, boyut olarak 2. nesile benzer olacak. Farklı olarak birden fazla renk seçeneği ile birlikte 64, 128 ve 256GB dahili depolama seçeneği olacak. 

iPhone SE 3.nesil özellikleri sızdırıldı 

Kullanıcılar tarafından merak edilen bir diğer konu ise Magsafe şarj teknolojisinin olup olmayacağıydı. Sızdırılan bilgilerde bu durumdan bahsedilmiyor. Kullanıcılar 8 Mart’taki yapılacak olan resmi etkinlikte bu gibi bilinmeyen bilgileri öğrenebilecek. 

Apple A15 Bionic yonga setiyle birlikte güçlenecek olan SE 3, 5G bağlantı teknolojisi de destekleyecek. Ayrıca cihazda 4.7 inçlik LCD bir ekran bulunuyor ve iPhone klasiği olan home tuşu tasarımı devam ediyor.Geçen günlerde Amazon üzerinden SE 3’ün ekran koruyucusu listelendi. 

iPhone SE 3.nesil özellikleri sızdırıldı  - Resim : 2

Apple’ın çıkaracağı bu yeni model için beklentisi yüksek. 2022 yılı içerisinde 25 ile 30 milyon adet satılması bekleniyor. 

 

iPhone SE 3.nesil özellikleri sızdırıldı  ile ilgili etiketler iPhone iPhone SE3 Magsafe iPhone SE2
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.