iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir?

iPhone SE 2 kaç para? Dünyanın önde gelen markaları arasında yer alan Apple'nın merakla beklenen iPhone SE 2020 tanıtıldı. Daha ucuz ve ekranı küçük iPhone modeli olan iPhone SE 2'nin özellikleri merak ediliyor. Ürünün Türkiye piyasasına ne zaman geleceği araştırılmaya başlandı. İşte iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir? Merak edilen detaylar haberimizde...

iPhone SE 2 kaç para? Apple'ın yeni ürünü iPhone SE 2'nin merakla beklenen tanıtımı gerçekleştirildi. Daha önce üretilen modellere göre daha küçük boyuta sahip olan iPhone SE 2'nin özellikleri merak ediliyor. Ürünün Türkiye piyasasına ne zaman geleceği araştırılmaya başlandı. İşte iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Apple'ın aylardır üzerinde çalıştığı daha ucuz iPhone modeli iPhone SE 2020 resmi olarak tanıtıldı.

Daha küçük ekranlı bir iPhone olarak karşımıza çıkan yeni iPhone SE modelinin fiyatına ve özelliklerine birlikte göz atalım.

iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir?

iPHONE SE ÖZELLİKLERİ

Yeni iPhone SE modeline yakından baktığımızda, iPhone 11 serisinden oldukça farklı bir tasarıma sahip olduğunu görebiliyoruz.

4,7 inç büyüklüğünde ve 1334 x 750 piksel çözünürlüğünde Retina HD ekrana sahip yeni iPhone SE, gücünü iPhone 11 modellerinde karşımıza çıkan Apple A13 Bionic işlemcisinden alıyor.

Apple, her zaman olduğu gibi telefonun RAM kapasitesini açıklamadı, ancak yeni modelde 64GB/128GB ve 256GB depolama seçeneklerinin olduğunu söyleyebiliriz.

Arka tarafında f/1,8 diyafram açıklığına sahip 12 megapiksellik tek bir kamerası bulunan iPhone SE'nin ön tarafında ise f/2,2 diyafram açıklığına sahip 7MP kamera yer alıyor.

iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir? - Resim : 2

138,4 x 67,3 x 7,3 mm boyutlarında ve 148 gram ağırlığında olan iPhone SE, iOS 13 işletim sistemiyle kullanıcılarla buluşacak. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle satışa çıkacak telefonun batarya kapasitesi ise henüz bilinmiyor.

iPHONE SE TÜRKİYE FİYATI

Amiral gemisi modellere göre daha küçük ve portatif olan telefonun ülkemizdeki fiyatı ise şu şekilde:

iPhone SE 64 GB: 5 bin 299 TL

iPhone SE 128 GB: 5 bin 749 TL

iPhone SE 256 GB: 6 bin 599 TL

Yurt dışı fiyatları:

iPhone SE 64 GB: 399 dolar

iPhone SE 128 GB: 449 dolar

iPhone SE 256 GB: 549 dolar

iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir? - Resim : 3

iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir? - Resim : 4

iPhone SE 2 kaç para? Özellikleri nedir? iPhone SE 2 Türkiye'ye ne zaman gelir? ile ilgili etiketler Türkiye Apple iPhone telefon iPhone SE 2 kaç para? iPhone SE 2 özellikleri nedir?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.