iPhone modelleri ne renk olacak?

Dünya devlerinden olan Apple'nın eylülde yeni iPhone modellerini tanıtması bekleniyor. Apple'ın iPhone modellerinde yeni renkler kullanması bekleniyor. Vatandaşlar yeni iPhone modellerinin renklerinin ne olacağını merak ediyor. Peki yeni iPhone modelleri ne renk olacak? Hangi renkler kullanılacak? Detaylar haberimizde...

Yeni iPhone modelleri ne renk olacak? Apple'ın iPhone modellerinde yeni renkler kullanması bekleniyor. Eylül ayında tanıtması beklenen yeni iPhone modellerinde hangi renklerin kullanılacağı ise merak edilen sorular arasında yer alıyor. Kullanıcılar büyük bir heyecanla yeni renkleri bekliyorlar. Peki yeni iPhone modelleri ne renk olacak? Hangi renkler kullanılacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
 
 
Haberturk.com'un haberine göre; İki yeni iPhone tanıtması beklenen Apple, telefonlardaki renk seçenekleriyle de konuşulacak. Ming-Chi Kuo'nun hazırladığı rapora göre, OLED ekranın ilk kez kullanılacağı 6,5 inç ekran büyüklüğüne sahip modelde siyah, beyaz ve yeni bir altın rengi renk seçeneği sunulacak.
 
6,1 inçlik LED ekranlı iPhone ise gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu renklerde satılacak.
 
Rapor doğruysa, Apple bu yıl 4 yeni renge sahip iPhone modeli tanıtmış olacak. Bu da Apple için bile biraz fazla yenilikçi bir adım olabilir.
 
Apple
 
Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer, Inc., merkezi Cupertino'da  bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirkettir. En bilinen donanım ürünleri Mac serisi bilgisayarlar, iPod müzik çalar, iPhone akıllı telefon, iPad tablet bilgisayar ve Apple Watch adlı akıllı saattir. Yazılımları arasında ise OS X ve iOS işletim sistemleri, iTunes medya tarayıcısı, Safari internet tarayıcısı ile iLife ve iWork paketleri yer almaktadır. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş ve 3 Ocak 1977’de Apple Computer, Inc. adıyla anonim şirket haline gelmiştir. İsminde yer alan "Computer" (Bilgisayar) kelimesi 9 Ocak 2007'de iPhone tanıtımıyla birlikte tüketici elektroniğine yönelimlerini yansıtması amacıyla kaldırılmıştır.
 
Apple, Samsung Electronics'den sonra ciro açısından dünyanın en büyük ikinci bilgi teknolojileri şirketi; Samsung ve Nokia'dan sonra da dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisidir.[10] Fortune dergisi Apple'ı, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 2008 yılından 2012 yılına kadar dünya çapında en çok rağbet gören şirket olarak nitelendirmiştir.
 
2012 Kasım ayı itibarıyla Apple'ın App Store ve iTunes Store online mağazalarına ek olarak 14 farklı ülkede 394 perakende satış mağazasıbulunmaktadır. Borsa değeri açısından Apple 2012'nin Eylül ayından itibaren Dünyanın en değerli şirketi olmuştur. 29 Eylül 2012 tarihi itibarıyla şirkette dünya çapında 72.800 devamlı tam zamanlı çalışan işçi ile 3,300 geçici tam zamanlı işçi çalışmaktadır. 2015'in Nisan ayından itibaren dünya çapındaki yıllık geliri toplamda 130,28 milyar dolardır. 2013 yılının Mayıs ayında Apple geçen yıla göre 11 numara yükselerek Fortune 500 listesinde 6. sırayla ilk kez ilk onda yer almıştır.
 
Türkiye'deki distribütörlüğünü Bilkom ve INDEX Bilgisayar yönetmektedir.
 
 
ÜRÜNLERİ
 
Şirket ilk olarak Apple I ile tüketici elektroniği piyasasına giriş yapmıştır takiben ürettiği Apple II ve Apple III modelleri büyük beğeni toplamıştır.Şirket 1984 yılından itibaren bilgisayarlarında kullanmaya başlayacağı Mac OS'u tanıttı Mac OS işletim sistemini şirket aynı yıl içerisinde ürettiği Apple bilgisayar üçlemesinin devamı olarak gösterilen Macintosh 128K modelinde kullandı.Olumlu kullancı yorumlarının ardından şirket günümüze kadarki bütün bilgisayarlarında Mac OS işletim sistemini her defasında geliştirerek kullanmaya başladı.
 
iPod
 
 
iPod ailesi, görüntüde sırasıyla iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic, ve iPod Touch
iPod, 23 Ekim 2001 tarihinde Apple tarafından tanıtılan müzik çalardır. Tanıtıldığı günden beri birçok güncelleme geçirmiştir, şu anda taşınabilir müzik çalar pazarının lideridir ve Eylül 2012 tarihine kadar 350 milyondan fazla satmıştır.
 
Apple'ın şu an satışına devam ettiği iPod modelleri:
 
iPod Shuffle: Ultra taşınabilir müzik çalar. Sadece 2 GB kapasiteye sahip modeli bulunmaktadır. İlk modeli 2005 yılında tanıtılmıştır.
iPod Nano: Taşınabilir medya oynatıcısı, 16 GB'lık kapasiteye sahip modeli bulunmaktadır. İlk modeli 2005 yılında tanıtılmıştır.
iPod Touch: iOS işletim sistemiyle çalışan media oynatıcısı, 32 GB ve 64 GB kapasiteye sahip modelleri bulunmaktadır. İlk modeli 2007 yılında tanıtılmıştır. Apple A5 işlemcisine, Retina ekrana ve çift kameraya sahiptir. 1080p HD video kaydı yapabilmektedir.
iPod Classic: Taşınabilir müzik oynatıcısı. 160 GB'lık kapasiteye sahip tek bir modeli vardır. İlk modeli 2001 yılında tanıtılmıştır.
 
iPad
 
Apple şirketi tarafından geliştirilen bir tablet bilgisayar ve iPod Touch'dan daha iyi özelliklere sahip olmasına ek olarak dört kat daha büyük retina ekran özelliği sunarak bu ekran sayesinde yazıcıdan çıktı alma, video, fotoğraflar ve medya dosyalarını multi-touch işlemler ile kullanmaya olanak sağlıyor. Wi-Fi kanalıyla internete bağlanabiliyor ve bazı modellerde 3G özelliğini sunuyor. Ayrıca iPad için iPhone OS`de kullanılan uygulamalara ek olarak özel tasarlanan bazı uygulamalar konmuş. Bu cihaz LED-backlit 9.7 inçlik (25 cm) renkli IPS LCD ekrana sahip ve metin girdileri için kullanılmak üzere sanal klavye de mevcut. iPad 27 Ocak 2010 yılında kamuoyuna duyuruldu ve FCC`nin onayının ardından Mart 2010`da (sadece Wi-Fi özelliğine sahip modeli) ve Nisan 2010`da (Wi-Fi+3G özellikli modeller) piyasaya suruldu. Yaklasik 9 ay sonra da 2 Mart 2011 tarihinde flansmani yapıldı ve 11 Mart 2011 tarihinde hem beyaz hem de siyah olmak uzere 2 farkli renkte (sadece Wi-Fi özelliğine sahip modeli) ve (Wi-Fi+3G özellikli modeller) piyasaya suruldu. Son olarak da 7.9 inçlik ipad mini 2 ve ipad air piyasaya sürüldü renk seçenekleri space grey ve white'tır.
 
iPhone
 
4.Nesil iPhone olan iPhone 4
Şirketin telekominikasyon sektörüne giriş sağladığı ürünüdür. Rakipleri Samsung, Sony, Nokia ve LG'nin bu sektördeki hegomonyasını kırmak amacı ile ilk model olan iPhone (Original) 2007 yılında şirketin yönetim kurulu başkanı Steve Jobs tarafından tanıtıldı. Yeni modelleri ile piyasaya sunulmaya devam etmektedir.Piyasaya sürülmüş son modeli iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X 'dir.
iPhone modelleri ne renk olacak? ile ilgili etiketler iPhone renk olacak hangi renkler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.