iPhone 7 için en iyi bataryalı kılıflar!

Akıllı telefon kullanıcılarının en önemli ihtiyaçlarından biri olan “daha uzun pil ömrü” için önemli bir alternatif olan bataryalı kılıflar iPhone 7 için artık hazır.

16 Eylül tarihinde ABD’de satışa çıkan iPhone 7, önümüzdeki ay ülkemizde de satışa çıkacak. Eğer iPhone 7 almayı düşünüyorsanız ve bataryalı kılıf için pil ömrünü artırmaya ihtiyacınız varsa, bu galerimiz tam size göre.
Apple iPhone 7’nin içerisinde 1960 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. 7.45 Wh gücündeki pil, Apple’ın iddiasına göre iPhone 6s’e göre 1 saat daha uzun kullanım ömrü sunuyor. Eğer bu rakam sizin için yeterli değilse, sizi galerimizin ilerleyen sayfalarına davet ediyoruz. Galerimizin ilerleyen sayfalarında iPhone 7 için satışa çıkmış en iyi bataryalı kılıfları bulabilirsiniz.


1. Orijinal iPhone 7 bataryalı kılıf

Geçtiğimiz yıl iPhone 6s için duyurulan orijinal Apple bataryalı kılıfı şimdi iPhone 7 için de satışa sunuldu. 99 dolarlık kılıf, içerisinde 2365 mAh kapasiteli bir pil ile geliyor. Bu rakam güç kayıpları da hesaba katıldığında iPhone 7'yi %0'dan %100'e 1 kez şarj edebiliyor. Ancak fiyat olarak rakiplerinin gerisinde geliyor.


2. QCell Slim Dual Layer Battery Case

iPhone 7 için bataryalı kılıf galerimizin ikinci konuğu QCell markasına ait. Aşağıdaki görseli yer alan bataryalı kılıf 4000 mAh kapasiteye sahip. iPhone 7'nin dahili bataryasına ek olarak %140'lık bir güç anlamına gelen bu değer ile cihazı yaklaşık olarak 1.5 kez şarj edebilirsiniz. Kılıfın kendisi 2.5 saatte şarj oluyor. Fiyatı 45 dolar seviyesinde.

3. Tranium Atomic Pro

Tranium markasının bataryalı kılıf ürünü 60 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. İçerisinde yer alan pil 3200 mAh kapasiteye sahip. Kılıfın iddiası iPhone 7'ye 14 saate kadar ek konuşma süresi veya 10 saate kadar internet gezinimi süresi sağlaması. Atomic Pro kılıfın farkı, yumuşak bir yüzeye sahip olması. Bu sayede darbelere karşı diğer kılıflardan daha avantajlı.


4. ZeroLemon Slim

ZeroLemon Slim isimli iPhone 7 bataryalı kılıfı 4000 mAh kapasiteye sahip. Kılıfın arkasında yer alan 4'lü LED sayesinde batarya kapasitesinin %25'lik dilimler halinde görüntülenmesi sağlanıyor. Kılıfın kendisi microUSB ile şarj olduğu için yanınızda Lightning kablosu olmasa bile telefonunuzu şarj etmeniz mümkün. ZeroLemon Slim modeli 60 dolara satılıyor.


5. VProof Backup iPhone 7 Battery Case

iPhone 7 için bataryalı kılıf galerimizin son konuğu VProof Backup isimli ürün. 3200 mAh kapasiteli bir bataryayla gelen kılıf, LED ışıklar, microUSB port desteği gibi temel özelliklere sahip. Ek olarak bu kılıfın arkasındaki plastik bir parça, stand işlevi görüyor. En önemli avantajı ise kılıfın sadece 25 dolar olması.

iPhone 7 için en iyi bataryalı kılıflar! ile ilgili etiketler Akıllı telefon iPhone 7
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.