iPhone 7 dünyada bir ilke imza atacak

7 Eylül itibarıyla resmi olarak lanse edilecek iPhone 7, video çekim kabiliyetleriyle dünyada bir ilke imza atacak.

iPhone 7 tanıtılmadan önce telefonla ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce telefonun tasarımı ve teknik özellikleriyle ilgili birçok sızıntı ile karşılaşmıştık. Şimdi ise telefonun video çekim kabiliyetleri ile ilgili yeni bilgiler var.


Dünyada ilk kez 60 FPS 4K video kaydı!

Gelen bilgilere göre iPhone 7, 60 FPS 4K video kaydı yapabilen dünyanın ilk akıllı telefonu olacak. Bugüne kadar bildiğiniz gibi ancak 30 FPS hızında 4K videolar çekebiliyorduk.
32 GB, 128 GB ve 256 GB geniş dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa çıkması beklenen iPhone 7, böylece 60 FPS 4K videoların yer kaplama sorununu da çözmüş olacak. Saniyede 60 kare hızında çekilen 4K videolar çok daha gerçekçi, kaliteli ve akıcı bir video anlamına geliyor.
Böylece iPhone 7 satın alan kullanıcılar, çok daha etkileyici videolar çekebilmiş olacak


Suya dayanıklılık geliyor olabilir!

4K video bir tarafa, iPhone 7 modelinin ortaya çıkan korunaklı SIM kızağı telefonun suya dayanıklı bir şekilde gelebileceğini gösteriyor. Bugüne kadar suya dayanıklılık özelliğini kullanmayan Apple, ilk kez gelen talep doğrultusunda yeni telefonunu suya ve toza dayanıklı yapabilir.

iPhone 7 dünyada bir ilke imza atacak ile ilgili etiketler video iPhone iPhone 7
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.