iPhone 12 Mini teknik özellikleri ve fiyatı nedir?

iPhone 12 Mini teknik özellikleri ve fiyatı nedir?Apple’ın yeni çıkaracağı iPhone 12 Mini için geri sayım başladı. Merak edilen ve sloganı “Hi, Speed” olan iPhone 12 Mini teknik özellikleri ve fiyatı nedir?

iPhone 12 Mini teknik özellikleri ve fiyatı nedir? Birçok kişinin severek kullandığı iPhone telefon modellerine bir yenisi daha eklenecek. iPhone 12 serisinin yeni modeli iPhone 12 Mini’nin tanıtımının ne zaman yapılacağı ve teknik özellikleri merak ediliyordu. Teknoloji tutkunlarının da merakla beklediği “Hi, Speed” sloganı ile piyasaya sürülecek olan bu yeni modelin ne zaman tanıtılacağını sizler için araştırdık. iPhone 12 Mini teknik özellikleri ve fiyatı nedir?

iPhone 12 Mini Ne Zaman Tanıtılacak?

Apple internet sitesi üzerinden "Hi, Speed" sloganıyla bir etkinlik duyurusu yayınladı. ABD sitesinden takip edilebilecek olan etkinlik 13 Ekim saat 20.00'de başlayacak. Uzun süre sonra gelen bu duyuru iPhone 12 Mini ne zaman tanıtılacak sorusuna da cevap oldu.

 iPhone 12 Mini Teknik Özellikleri Nelerdir?

Apple iPhone 12 Mini'yi henüz tanıtmadı ancak bir süredir piyasa sızdırılan bilgiler dilden dile dolaşıyor. Konuşulanlara göre iPhone 12‌ mini’nin Y-OCTA entegreli esnek bir OLED ekrana sahip olması bekleniyor.

iPhone 12‌ Pro modellerinin bu yılın başlarında iPad Pro’da tanıtımı yapılan bir LiDAR Tarayıcıya sahip olduğu söyleniyordu ancak ‌iPhone 12‌ Mini’nin LiDAR tarayıcıya sahip olması beklenmiyor.

Sertifikalara göre ‌iPhone 12‌ Mini’nin pil kapasitesinin 2.227 mAh olabilir.iPhone 12 serisini 5G hız üzerinden pazarlasa da iPhone 12‌ mini’de 5G'nin daha yavaş ama daha yaygın biçimi olan 6 GHz altı 5G’nin bulunması bekleniyor.

iPhone 12 Mini teknik özellikleri ve fiyatı nedir?

iPhone 12 Mini Fiyatı Ne Kadar?

iPhone 12 Mini'nin kaç paraya satılacağı henüz bilinmiyor. 13 Ekim'de gerçekleşecek etkinlikten sonra fiyatların belli olması bekleniyor. ‌

iPhone 12 Mini teknik özellikleri ve fiyatı nedir? ile ilgili etiketler iPhone Apple iPhone 12 Mini fiyatı özellikleri nelerdir iPhone 12 serisi ne zaman tanıtılacak teknik özellikleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.