İPhone 11 ne zaman çıkacak? Fiyatı nedir? Özellikleri nelerdir?

İPhone serisinin son akıllı telefonu olan IPhone 11' in ne zaman çıkacağı, IPhone sevenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, İPhone 11 ne zaman çıkacak? Fiyatı nedir? Özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni iPhone modelini kullanıcılarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Geliştirdiği üstün teknolojilerle adından söz ettiren Apple' ın son telefonu IPhone 11' in ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, İPhone 11 ne zaman çıkacak? Fiyatı nedir? Özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

İPhone 11 ne zaman çıkacak? Fiyatı nedir? Özellikleri nelerdir?

İPHONE 11 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple tarafından gönderilen davetiyede yeni iPhone‘ların tanıtılacağı tarih olarak 10 Eylül Salı günü TSİ 20:00' de başlayacağı belirtiliyor. iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve iPhone 11R modellerinin tanıtılmasının beklendiği etkinlikte ayrıca 5. nesil Apple Watch'da sahneye çıkacak.

FİYATI NEDİR?

Türkiye fiyatının 10 bin liranın üzerinde olması beklenen telefonun kesin fiyatı henüz bilinmiyor.

ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

iPhone 11 performans testi ortaya çıktı, Geekbench performans testinde keşfedilen bir cihaz, iOS 13.1 ile çalışıyor ve N104AP anakart koduna sahip. iPhone 12,1 model numarasını taşıyor. Tek çekirdek testinden 5415, çoklu çekirdek testinden ise 11294 puan aldığı görülüyor. iPhone 11'de dikkat çeken noktalardan biri 4 GB RAM. iPhone XR modelinde 3 GB RAM’e yer veren Apple’ın yeni uygun fiyatlı iPhone modelinde 4 GB RAM olacak. Son bilgilere göre yeni İPhone'ların en dikkat çeken özelliği 5G'yi destekleyecek olması. Bu da filmleri saniyeler içinde telefonunuza indirebileceğiniz anlamına gelmektedir. AppleInsider’a göre, yeni iPhone modellerinde oldukça ilginç bir kamera özelliğine yer verilecek. Bu kamera özelliği sayesinde, kullanıcıların fotoğraf çekeceği önceden tespit edilebilecek.

 

İPhone 11 ne zaman çıkacak? Fiyatı nedir? Özellikleri nelerdir? ile ilgili etiketler Apple 2019 iPhone
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.