İpek Harbelioğlu'nun hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni detaylar!

24 Eylül tarihinde Hatay'da eğlence mekanına yönelik saldırıda hayatını kaybeden İpek Harbelioğlu'nun, "Her yıl bugün dediğim gibi, Eylül'ü takvimden silmek isterdim" paylaşımı yaptığı görüldü. Olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Hatay'da, eğlence mekanına düzenlenen ve üniversiteli İpek Harbelioğlu’nun ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İpek Harbelioğlu'nun hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni detaylar!

Görüntülerde, saldırganın eğlence mekanının önüne arkadaşının kullandığı motosiklet ile geldiği, tabancayla art arda ateş ettiği ve aynı motosikletle kaçtığı görülüyor. Öte yandan ölen üniversiteli Harbelioğlu'nun saldırıdan önce sosyal medya hesabından, "Her yıl bugün dediğim gibi, Eylül'ü takvimden silmek isterdim" paylaşımı yaptığı görüldü.

İpek Harbelioğlu'nun hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni detaylar! - Resim : 2

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Jandarma, saldırganların kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma yürütürken olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 2 şüpheli motosikletle mekanın önüne geliyor. Arkada oturan şüpheli motosikletten inerek eğlence mekanının kapısına doğru koşuyor.

İpek Harbelioğlu'nun hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni detaylar! - Resim : 3

Elinde taşıdığı tabancayı art arda ateşliyor. Ardından da aynı motosiklet ile olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor.

İpek Harbelioğlu'nun hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni detaylar! - Resim : 4

İPEK'TEN "EYLÜL'Ü TAKVİMDEN SİLMEK İSTERDİM" PAYLAŞIMI

Öte yandan, İpek Harbelioğlu'nun saldırıdan önce sosyal medya hesabından "Her yıl bugün dediğim gibi, Eylül'ü takvimden silmek isterdim" paylaşımı yaptığı belirlendi. Harbelioğlu'nun paylaşımına bir takipçisi tarafından yazılan "Biz de Eylül ayını artık iyi hatırlamayacağız. Sanki ne olacağını hissetmiş gibi bu kelimeleri emanet bıraktı bize, huzurla uyu" yorumu okuyanları duygulandırdı.

DHA

İpek Harbelioğlu'nun hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni detaylar! ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti Hatay İpek Harbelioğlu İpek eğlence mekanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.