İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!..

Batman'da "cinsel taciz sonrası girdiği bunalım sonucu" intihar ettiği belirtilen İpek Er'in ölümüne ilişkin dosyaya ulaşarak, detaylı araştırmalar yapan Emre Erciş, yine çok konuşulacak iddiaları gündeme getirdi. Daha önce Er'in kendisini vurduğu iddia edilen odanın duvarlarındaki izlere dikkat çeken Erciş, şimdi de olay yerindeki tüfeğin kartuşuna dikkat çekti. Erciş, olayın "intihar" olmadığı görüşünde...

Batman'da ailesiyle yaşadığı evde av tüfeği ile vurulan İpek Er, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Er'in ölümünün ardından cinsel istismar suçlaması ile hakkında yürütülen soruşturmada Musa Orhan gözaltına alınmış, sonrasında ise tahliye edilmişti.

Musa Orhan'ın tahliyesine ilişkin tartışmalar sürerken, konuyu belgeleriyle aydınlatmaya çalışan Emre Erciş, yeni bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

BABA VE ANNENİN İFADESİ, DEDE VE ANNEANNEYLE ÇELİŞİYOR

Erciş, İpek Er'in intihara teşebbüs ettiği 16.07.2020 günü bilgisine başvurulan şahıslar arasında İpek Er'in anneannesi Gülistan Kılıç ile dedesi Mehmet Ali Kılıç'ın ifadelerinin, İpek Er'in birbirinin birebir kopyası olan anne ve babasının ifadeleriyle çeliştiğini açıkladı.

Paylaşımlarında ifadelere de yer veren Erciş, babanın "Hayvanların bakım ve besleme işiyle uğraştığı esnada yaklaşık 300 m. mesafede bulunan evimden silah sesi duydum" sözlerine dikkat çekti.

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!..

İpek Er'in anneannesi Gülistan Kılıç'ın ifadesinde baba Fuat Er'in eve süt götürdüğünde İpek'in intiharını gördüğünü söylemesine vurgu yapan Erciş, "Anne Hikmet Kılıç ve baba Fuat Er ile birlikte çalışan anneanne, İpek Er'in anne ve babasının iddia ettiği gibi silah sesi duymadığı gibi İpek Er'in intihar haberini 'Sağdıkları sütü eve götüren' baba Fuat Er'in seslenmesi sonucu eve giderek öğreniyor." ifadesini kullandı.

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!.. - Resim : 2

Erciş, dede Mehmet Ali Kılıç'ın da eşi Gülistan Kılıç gibi olayı aynı şekilde aktardığını ve eve girdiğinde İpek Er'i yere düşmüş vaziyette yanında babasının av tüfeğiyle gördüğünü aktardı.

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!.. - Resim : 3

BOŞ KARTUŞU KİM ÇIKARDI?

Daha sonra İpek Er'in intihar girişiminde kullandığı belirtilen silahın fotoğrafını paylaşan Erciş, tüfekteki boş kartuşa dikkat çekti.

"İpek Er'in intihara teşebbüs ettiği av tüfeği fotoğraftaki tek kırmalı tüfek. Olay Yeri İnceleme raporunda 1 Numara ile işaretlenmiş ve içinde boş kartuş yok! Bulunan boş kartuş 2 numara ile işaretlenmiş ve tüfekten çıkarılmış!" diyen Erciş, can alıcı soruyu sordu:

"Tüfekten boş kartuşu kim çıkardı?"

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!.. - Resim : 4

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!.. - Resim : 5

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!.. - Resim : 6

SON NOKTA: TROLLENDİNİZ!

İpek Er'i Musa Orhan'ın "İzmir'de kuzenim var" diyerek İzmir'e gönderdiği dezenformasyonunun da çöktüğünü dile getiren Erciş, İpek Er'in ailesinin "Kayıp" başvurusu üzerine 24.6.2020'de Kurtalan Öğretmen Evinde gözaltına alındıktan sonra Vatan Polis Merkezinde verdiği ifadesini de takipçileri ile paylaştı.

Buna göre; İpek Er, 24 Haziran gecesi saat 23:00 sıralarında gözaltına alındığında, Siirt'in Kurtalan İlçesine, "İzmir'e gitmek için geldiğini" söylerken telefonunu da İzmir'e gidecek parası olmadığı ve bilet almak için sattığını söyledi.

Erciş, "İpek Er, İzmir'e Musa Orhan tarafından yollanmadı" derken, "Bu ifadeden anlaşılan Musa Orhan'ın tek suçu, İzmir'e gitmek isteyen ve parası olmayan İpek Er'e 450 TL verip İzmir'e gitmesi için bilet alması...! BELGELER VE İFADELER DEVAM EDECEK... ÇOK FENA TROLLENDİNİZ HEM DE ÇOK FENA..." ifadelerini kullandı.

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!.. - Resim : 7

 

İpek Er'in ölümünde gerçek ortaya çıkıyor!.. ile ilgili etiketler Batman tüfek ifade intihar emre erciş Musa Orhan İpek Er
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.