Batman'daki olayda ilginç ayrıntılar: Ali Er Kim? Reşat Kılıç neden ortadan kayboldu?

Batman'da Musa Orhan'ın cinsel istismarı sonrasında ihtihar ettiği öne sürülen 18 yaşındaki İpek Er'in ölümünden sonra dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Rabia Naz'ın ölümüyle ilgili paylaştığı belgelerle hatırlanan Emre Erciş, bu kez İpek Er'in ölümüyle ilgili paylaştığı bilgilerden sonra, "İpek Er'in kardeşi denilen ama nüfus kaydında olmayan Ali Er kim" diye sordu.

Batman'da yaşanan intihar olayında Musa Orhan, cinsel saldırı ve cinsel istismar suçlamalarıyla birkaç defa gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Özellikle HDP'li hesaplar tarafından kasıtlı olarak TSK'ya karşı propaganda malzemesine dönüştürülmeye çalışılan intihar olayında Musa Orhan hukuk karşısında yargılanmadan suçlu ilan edilip hedefe kondu.

Oysa İpek Er'in intiharında ortaya çıkmayan karanlık ayrıntılar vardı ve bu da intiharın nedenini şüpheli hale getiriyordu.

Batman'daki olayda ilginç ayrıntılar: Ali Er Kim? Reşat Kılıç neden ortadan kayboldu?

Emre Erciş twitter'dan paylaştığı dosyada bu noktalara dikkat çekti ve İpek Er'in aile içi infaza kurban gitmiş olabileceğini öne sürdü.

Erciş, İpek Er' in intihar ettiği gün odasında bir cep telefonu bulunduğunu ve olay yeri tutanaklarına geçen bu cep telefonun İpek Er'in kardeşi Ali Er'e ait olduğunu ancak telefonu jandarmadan dayısı Selahattin Kılıç'ın teslim aldığını belirtti.

Batman'daki olayda ilginç ayrıntılar: Ali Er Kim? Reşat Kılıç neden ortadan kayboldu? - Resim : 2

Ancak tam bu noktada bir gariplik vardı. Erciş'e göre İpek Er'in Ali isminde bir kardeşi veya abisi yoktu. Telefonu alan kişinin kim olduğunun bilinmediğine dikkat çeken Erciş, "Olay günü ve olay anında evde olan ve telefonunu şarja takan Ali Er'in telefonunu neden kendisi değil de dayısı Jandarma'dan teslim aldı?" diye sordu.

Peki Ali Er kimdi ve neredeydi?

Bu noktada da Emre Erciş, Ali Er'in neden ifadesi ve elinden svap örneği alınmadığını sordu. Aynı gün İpek Er'in ikamet ettiği adreste bulunan Reşat Kılıç da ortadan kayboldu ve onunda ne ifadesi ne de svap örneği alındı.

 Batman'daki olayda ilginç ayrıntılar: Ali Er Kim? Reşat Kılıç neden ortadan kayboldu? - Resim : 3

 

 

Batman'daki olayda ilginç ayrıntılar: Ali Er Kim? Reşat Kılıç neden ortadan kayboldu? ile ilgili etiketler İntihar Batman İpek Er Musa Orhan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.