İpek Elif Atayman kimdir? Kaç yaşında? İBB Medya A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atandı!

İpek Elif Atayman kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Medya A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne İpek Elif Atayman’ı atamasının ardından, vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. İşte İpek Elif Atayman kimdir? Kaç yaşında? İBB Medya A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atandı! Merak edilen detaylar haberimizde...

İpek Elif Atayman kimdir? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni atamalara devam ediyor.Medya A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne İpek Elif Atayman’ı atamasının ardından, vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. İşte İpek Elif Atayman kimdir? Kaç yaşında? İBB Medya A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atandı! Merak edilen detaylar haberimizde...

İPEK ELİF ATAYMAN KİMDİR?

Bir dönem Mustafa Sarıgül’ün basın danışmanlığını yürüten İpek Elif Atayman, Medya A.Ş.'nin Genel Müdürlüğüne atandı.

1991-1998 yılları arasında farklı ulusal kanallarda görsel yönetmenlik ve muhabirlik yapan Atayman, Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olmuştu. Yüksek Lisansını ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamladı.

2010 yılında Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden “Politik Sinema: Costa Gavras” üzerine yaptığı tez çalışması ile doktorasını aldı.

Bir çocuk annesi olan İpek Elif Atayman, Basın Konseyi Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Marmara Grubu Vakfı Akademik Konsey üyesidir.

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLERDEN SORUMLU DANIŞMANDI

1990’lı yılların sonlarında televizyon sektöründen ayrıldı ve 11 yıl boyunca Şişli Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden sorumlu danışmanlık görevini üstlendi.

Pek çok özel kurum ve kuruluşla ortaklaşa projeler ve sosyal sorumluluk kampanyaları düzenledi, siyasi kişi ve kurumların yanı sıra çeşitli sektörlerden farklı kurum ve şirketlere iletişim danışmanlığı yaptı.

2016 - 2018 yılları arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığında, Basından sorumlu Başkan Danışmanlığı görevini yürüttü.

İpek Elif Atayman kimdir? Kaç yaşında? İBB Medya A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atandı! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu medya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.