İpek Acar, yeni sevgilisiyle görüntülendi!

2015'te vefat eden sanatçı Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar, 6 aydır aşk yaşadığı müzisyen Alper Kömürcü ile ilk kez görüntülendi.

Yüzlerce şarkı ve beste sahibi Türk müziğinin duayen ismi merhum Kayahan'ın İpek Açar ile müzisyen Alper Kömürcü ilk kez görüntülendi.

6 AYDIR BİRLİKTELER

Habertürk'ün haberine göre; altı aydır birlikte olan ikili, Açar'ın kızı Aslı Gönül'ün yurtdışındaki okulların sınavlarına girmek amacıyla Ankara'ya gitmek için geldikleri Sabiha Gökçen'de objektiflere takıldı.

fft20_mf5483351

"İKİ ÜLKEDEKİ OKULLARIN SINAVLARINA GİRECEK"

Uçaklarını beklerken görüntülenen üçlü, mutlu bir aile tablosu çizdi. Sevgilisinin kendilerine eşlik etmesinden mutluluk duyduğunu belirten Açar, "Aslı Gönül, ABD'de veya İngiltere'de öğrenim görmek istiyor. İki ülkedeki okulların sınavlarına girecek" dedi.

"ALPER BİZİ YALNIZ BIRAKMADI"

Açar, "Sağ olsun Alper bizi bu yolculuğumuzda yalnız bırakmadı" diye konuştu.

iste-ipek-acar-in-yeni-ailesi--10360710_1

"BAŞKASI AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZ" DEMİŞTİ

İpek Acar, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "İnsan gönlü boşsa ya da eksikse doldurmak ister... Öyle bir şey benim şu anda aklımın ucundan bile geçmiyor... Çünkü benim gönlüm her zamankinden daha fazla Kayahan'la dolu... Benim gönlümün sahibi dün olduğu gibi bugün de Kayahan'dır."

5613

İpek Acar, yeni sevgilisiyle görüntülendi! ile ilgili etiketler İpek Açar kayahan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.