İpek Açar büyük aşkı Alper Kömürcü'yle ayrıldı!

2015 nisan ayında vefat eden usta sanatçı Kayahan'ın eşi İpek Açar, Kayahan'dan sonra aşkı bulduğu Alper Kömürcü ile yollarını ayırma kararı aldı.

İpek Açar ile Alper Kömürcü, ortak bir kararla ilişkilerini sonlandırdı.

Temizmagazin.com'da yer alan habere göre; İpek Açar, biten ilişkisi hakkında, "Evet, Alper Bey ile birlikteliğimizi sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuz her zaman devam edecektir. Daha da önemlisi kendisi kıymetli bir müzik insanıdır, birlikte çalışmalarımız, konserlerimiz sürecek.

"BU HAYATTAKİ NEFESİMİZ SAYILI"

Şimdiye kadar ilişkimize olan desteğiniz, sevginiz için sonsuz teşekkür ediyorum, eksik olmayın. Bu hayattaki nefesimiz sayılı, umarım tüm güzellikler mutluluklar hepimiz ile olur" dedi.

İkili, Mart 2017'de “İyi Ki Doğdun Kayahan Senfonik Konseri”nin çalışmaları esnasında tanışmıştı. Geçtiğimiz aralık ayında birlikte sahneye çıkan Açar ile Kömürcü'nün, nişan yüzüğü takması gözlerden kaçmamıştı.

İpek Açar büyük aşkı Alper Kömürcü'yle ayrıldı! ile ilgili etiketler İpek Açar Alper Kömürcü kayahan ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.