iOS 16.3 beta 1 güncellemesi yayımlandı: İşte özellikler

Apple iPhone kullanıcılarına daha iyi kullanım sunabilmek için güncellemeler üzerinde çalışıyor. Şu anda üzerinde meşgul olduğu 16.3 güncellemesini şimdilik beta kullanıcılarına sundu. Peki 16.3 kullanıcılara ne sunuyor.

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 16.2 güncellemesini tüm kullanıcılarına sunmuştu. Şimdi de üzerinde bir süredir meşgul olduğu iOS 16.3 Beta 1 güncellemesini geliştiricelere sundu.

iOS 16.3 beta 1 güncellemesi yayımlandı: İşte özellikler

16.3 güncellemesi; Apple'ın birikim hesapları, ödeme yöntemleri, güvenlik anahtarları, müzik listeleri, Erişilebilirlik modu ve iCloud için İleri Düzey Veri Koruma için harekete geçtiği biliniyor.

Özellikleri neler?

iOS 16.3 Beta 1 yazılımı gelirken beraberinde iPadOS 16.3 beta 1, watchOS 9.3. beta 1, macOS 13.2 beta 1 ve tvOS 16.3 beta 1'i getiriyor. Apple, ABD'de aktif edilen ve iCloud için tasarlanan güvenlik tedbirlerini tüm dünyaya yaymayı planlıyor.

Güvenlik tedbirlerine ek olarak güvenlik anahtarları ve Güvenli iCloud Anahtar Zinciri için de yeni projeler üzerinde çalışan bu teknoloji şirketinin özellikle veri kaybına ve veri çalınmasına karşı aldığı tedbirlerin etkinliği zaman zaman sorgulanıyor.

Peki iOS 16.3 Beta 1 güncellemesi nasıl yüklenir?

-iPhone’unuzdaki Ayarlar sekmesine tıklayın.
-Genel Ayarlar kısmına gelin
-Yazılım Güncellemesi yazısına tıklayın.
-İndir ve Yükle seçeneğini kullanın.

iOS 16.3 beta 1 güncellemesi yayımlandı: İşte özellikler ile ilgili etiketler Apple IOS
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.