iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı! İşte özellikleri

Kullanıcıların beklediği iOS 16.2 Beta 3 güncellemesinde hazırlıklarını sürdüren Apple, iOS 16.2 Beta 3 güncellemesini paylaştı. Meydana gelen birtakım hataları düzelten güncelleme, yeni özellikleri ile beğenildi. Peki özellikleri nelerdir? İşte detaylar....

Apple'ın üzerinde çalıştığı iOS 16.2'nin özellikleri belli oldu.Geçtiğimiz aylarda iOS 16.2, iPadOS 16.2 ve macOS Ventura 13.1 yazılım güncellemelerini başlatmıştı. Apple, bugün test kullanıcıları için iOS 16.2'nin üçüncü beta sürümünü yayınlandı. Yeni güncelleme, iPhone 14 Pro ve Pro Max ile kullanıma sunuldu. Peki güncellemenin getireceği özellikleri neler?

iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı! İşte özellikleri

iPhone 14 Pro ve Pro Max ile kullanıma sunulan her zaman açık ekran (AOD) özelliğine yeni işlevler getiriyor. iOS 16.2 Beta 3, her zaman açık ekran özelliğine 'duvar kağıdını göster' ve 'bildirimleri göster' olmak üzere iki yeni seçenek ekliyor. Android cihazlarında olduğu gibi kullanıcılar duvar kağıdını devre dışı bıraktıklarında saatin ve tarihin yer aldığı siyah bir ekran ile karşılaşacak. Yeni sürümün belki de en sevilecek özelliği pil performansını da olumlu yönde etkileyeceğini söyleyebiliriz.

Bugün itibariyle test kullanıcılarının erişimine açılan ve 679MB boyuta sahip olan iOS 16.2 Beta 3, çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler de içeriyor. iOS 16.2 güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı tam olarak bilinmese de, Aralık ayının ortasında geleceği düşünülüyor. 

iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı! İşte özellikleri ile ilgili etiketler IOS
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.