iOS 13 saat kaçta yayınlanacak? İşte özellikleri....

iOS 13 saat kaçta yayınlanacak? Büyük rağbet gören markalar arasında yer alan Apple'ın iOS 13 ile getireceği özellikler merak ediliyor.19 Eylül'de gelecek olan ios13 büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki ios 13 ne zaman çıkıyor? Detaylar haberimizde...

iOS 13 saat kaçta yayınlanacak? iOS 13 için geri sayım devam ediyor.i OS 13 güncellemesi, 19 Eylül perşembe günü yayınlanacak.Peki ios 13 ne zaman çıkıyor?

iOS 13 NE ZAMAN YÜKLENECEK?

ABD merkezli teknoloji devi 19 Eylül'de eski telefonlarına iOS 13 desteğini yayınlayacak. Apple 2016'dan önce çıkan modellere iOS 13'ü desteklemeyecek. Apple ekosisteminin en yeni güncellemesi 19 Eylül saat 20:00’da Türk kullanıcılara sunulacak.

 iOS 13 ÖZELLİKLERİ

iOS 13 özellikleri arasında karanlık mod bulunuyor. Yeni Koyu Mod, iOS’e ve uygulamalara muhteşem bir koyu renk düzeni kazandırıyor. Loş ışıklı ortamlar için mükemmel olan Koyu Mod, gözlerinizi fazla yormuyor ve etrafınızdakileri rahatsız etmiyor.

Yeni Fotoğraflar sekmesi, fotoğraf arşivinize farklı seviyelerde seçkiler üzerinden bakabilmenizi sağlıyor. Böylece fotoğraflarınızı ve videolarınızı bulmak, paylaşmak ve o anları yeniden yaşamak kolaylaşıyor. Tüm Fotoğraflar’da her şeyi bir arada görüntüleyebiliyor, Günler’de özel fotoğraflarınıza odaklanabiliyor, Aylar’da değerli anılarınızı hatırlayabiliyor veya Yıllar’da öne çıkanları yeniden keşfedebiliyorsunuz.

Yeni güncelleme ile gelen bir diğer özellik ise Portre Işığı’nın yoğunluğunu ayarlama oldu.

iPhone iOS 13 HANGİ CİHAZLARA GELECEK?

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

 iPhone 8 Plus

iPhone 8

iPhone 7 Plus

iPhone 7

iPhone 6S Plus

iPhone 6S

iPhone 6 Plus

iOS 13 saat kaçta yayınlanacak? İşte özellikleri.... ile ilgili etiketler Apple IOS
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.