iOS 10.1 Public Beta 1 Yayınlandı

Apple beta testlerine katılan kullanıcılar için yeni iOS 10.1 Public Beta 1 sürümü yayınlandı.

iOS 10.1 Public Beta 1 sürümü, iOS 10 tanıtıldıktan kısa bir süre sonra iOS 10.1 Developer 1 ve iOS 10.1 Public Beta 1 olarak test kullanıcılarına sunulmuş oldu.
Yaklaşık olarak 1.79 Gb. boyutunda olan güncellemenin ilk bakışta göze çarpan en büyük yeniliği, iPhone 7 Plus modelinde bulunan çift kamera lensi kullanımını olumlu yönde etkileyecek olan “Portre” modu. Kamera uygulamasında bulunan bu yeni mod ile önde ve arkada bulunan objeleri dilediğiniz gibi dikkate çekici olacak şekilde öne çıkarabiliyorsunuz.


Netflix Türkiye'deki Partneri Olarak Vodafone'u Seçti

Apple her zaman olduğu gibi beta sürümlerinde gerçekleştirdiği yeniliği açık bir şekilde ifade etmediğinden dolayı, iOS 10.1 Public Beta 1 sürümünde de, test kullanıcıları kullanmaya devam ettikçe yeni özellikleri ve/veya varsa hataları kendileri tespit edecekler. Şu an için yeni beta sürümüyle ilgili Apple tarafından yayınlanmış herhangi bir yenilik açıklaması bulunmamakta.


Xiaomi Mi5S Görüntülendi

Apple yalnızca iOS 10 sürümlerinin beta versiyonunu kullanıma sunmakla kalmadı. Diğer platformlarında bulunan kullanıcılar için de beta sürümlerini kullanıma sundu. Yeni sürümler ise, watchOS 3.1, macOS Sierra 10.12.1, tvOS 10.0.1, ve Xcode 8.1 olarak kullanıma sunuldu. Tıpkı iOS 10 Beta sürümlerinde olduğu gibi, belirttiğimiz bu sürümler için de, ne gibi yeniliklerin olduğunun bilgisi açık olarak sunulmuş değil. Kullanıcılar ve/veya meraklılar bu sürümleri kurcalayarak, iyileştirmeleri ve hataları bizzat test edebilecekler.

iOS 10.1 Public Beta 1 Yayınlandı ile ilgili etiketler Apple iOS 10.1 Public Beta 1
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.