İntizar kimdir? İbo Show konuğu İntizar evli mi? Kaç yaşında?

İbo Show konuğu İntizar hakkında araştırmalar başladı. 12 Haziran akşamı Star Tv'de yayınlanacak eğlence programı İbo Show konukları arasında yer alan sanatçı İntizar evli mi? İntizar kimdir?

Sanatçı İntizar bu akşam İbo Show konukları arasında yer alıyor. 12 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak İbo Show yine izleyenlerine keyifli anlar yaşatacak. Konuklar arasında Ömer Danış, İsmail Türüt ve Haktan'ın yer aldığı İbo Show'da ise en dikkat çekici isimlerden biri de İntizar olacak. Peki İntizar kimdir, evli mi?

İNTİZAR KİMDİR, EVLİ Mİ?

Asıl ismi İntizar Aslan olan İntizar, Tunceli'de dünyaya geldi. Babasının görevi nedeniyle İzmir ve Muğla'da yaşayan İntizar, Türk Halk Müziği ve Pop müzikte çok konuşulan eserlere imza attı.

Bir Sibel Can konserinde Ferdi Tayfur'un dikkatini çekmesiyle sanat hayatı ve kariyeri değişen İntizar, albüm teklifi aldı. Uzun yıllar Ferdi Tayfur ile çalıştı.

Ağrı Eğitim Fakültesi / Edebiyat Öğretmenliği bölümü mezunu olan sanatçı aynı zamanda şarkıcı Yıldız Tilbe'nin de kuzenidir.

Albümleri

Gelincik (1998)

Gece Nemi (2000)

Göçebe (2002)

Aldanırım (2003)

Nazar Boncuğum (2005)

Ihlamurlar Altında / Nazar Boncuğum (2006)

Ömrüm Senindir (2009)

Aşk Yağmurları (2012)

Konu Sen Olunca (2017)

 

İntizar kimdir? İbo Show konuğu İntizar evli mi? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Star TV intizar kimdir intizar kaç yaşında intizar evli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.