İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'a düzenlenen suikastte iki teröriste yardım ettiği ortaya çıkan DHKP-C'nin avukatı Ebru Timtik açlık grevinin 238. gününde ölmüştü. CHP Avcılar İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mutlu Yıldırım bugün Timtik için skandal bir tweet attı. "Er ya da geç bunun hesabı sorulacak" diyen Yıldırım'ın evine akşam saatlerinde gelen polis arama başlattı. Yıldırım'ın inkar için hesabını değiştirme girişimi ise Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımı ile boşa düştü.

DHKP-C terör örgütünün talimatı ile başladığı açlık grevinin 238. gününde hastanede ölen avukat Ebru Timtik için CHP'nin Gençlik Kolları yöneticisinden intikam mesajı geldi.

CHP Avcılar İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mutlu Yıldırım Twitter hesabından Timtik'in bir fotoğrafını da eklediği mesajında "Er ya da geç bunun hesabı sorulacak. Devrim şehitleri ölümsüzdür" yazdı. Mesajına teröristlerin zafer işaretini yansıtan emoji de koyan Yıldırım'ın bu tehdidi büyük tepki çekti. 

İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından bu paylaşıma "Bize 30 Ağustos dersi verenler 30 Ağustos bizim şerefimizdir.. Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız İstiklal mücadelesini DHKP-C’li terörist hainlerin “şehit” diye anılması için vermediler. 30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın. Yazık!" sözleri ile tepki göstermişti. 

İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor - Resim : 2

Tepkiler üzerine Murat Yıldırım'ın hesabıp adını m.yldrm @yozgatli66666626 olarak değiştirerek inkar için zemin hazırladığı görüldü.

 

İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor - Resim : 3.        İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor - Resim : 4

Hesaba ait fotoğrafı da değiştiren Yıldırım'ın takip ettiği kişi sayısı aynen dururken skandal paylaşımın da etkisi ile takipçi sayısının 59'a çıktığı görüldü. Hatta takipçilerinden birinin de CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş olduğu dikkatli gözlerden kaçmadı. 

Ancak Yıldırım'ın mesajı inkar etmek amacıyla yaptığı bu hamle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun mesajı ile boşa düştü.

Kaftancıoğlu Yıldırım'ın evine polisin arama için gitmesi üzerine yaptığı paylaşımda, "Bu ülkenin İçişleri Bakanının sabah hedef gösterdiği Avcılar Gençlik Kolları üyemizin evini an itibariyle polis bastı ve arama yapıyor. Hukukçularımızla birlikte üyemizin evine gidiyoruz" dedi.

İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor - Resim : 5

Kaftancıoğlu attığı bu mesajla hesabın Murat Yıldırım'a ait olduğunu inkara yer bırakmayacak şekilde kabul etmiş oldu.

CHP'lilerin Timtik konusundaki skandal paylaşımları Murat Yıldırım ile de sınırlı değil. CHP Adana Teşkilatı da sosyal medya hesabından Ebdu Timtik'i kutsayan bir mesaj attı. 

Mesajda, "Onurlu avukatlık mesleğini icra ederken tutuklanan ve adaletsizliğe karşı bedenini açlığa yatıran Ebru Timtik'i kaybetmişiz. Devrimciler ölür Devrimler sürer" denildi.

İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor - Resim : 6

Avukatlık yaparken tutuklandı denilen Timtik Savcı Kiraz'ın şehit edildiği suikaste olan yardım ve desteği nedeniyle aranırken, DHKP-C'nin Türkiye sorumlularından Kamile Kayır ile birlikte saklandığı bir gizli bölmede yakalanmıştı.

 

 

 

İntikam mesajı atan CHP'linin evinde arama yapılıyor ile ilgili etiketler Murat Yıldırım CHP Avcılar Canan Kaftancıoğlu Süleyman Soylu polis gençlik kolları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.