İntihara gitti, kalabalığı görünce şova başladı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde, madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, kalabalığı görünce intihar girişimini şova dönüştürdü. Vatandaşlar ise o anları cep telefonlarına kaydetmek için birbirleriyle yarıştı.

İstanbul Fatih'te, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki E.B.'nin intihar girişimi şova dönüştü. Yüzünü siyaha boyayan E.B., ayaklarını korkuluk demirlerine geçirip baş aşağı sallandı, elbisesini çıkarıp tiner döktükten sonra ateşe verip yere fırlattı ve ardından ip cambazı gibi elektrik teline tırmandı. Meraklı vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntülerken, caddede uzun araç kuyrukları oluştu. 1 buçuk saat sonra ikna edilerek indirilen E.B. gözaltına alındı.

YÜZÜNÜ SİYAHA BOYADI

Olay, saat 20.00 sıralarında Aksaray Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Bir gencin, köprü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Köprüye bitişik alt geçit çarşısının jeneratör egzozuna elini sokan genç yüzünü siyaha boyadı, ardından yürekleri ağza getiren hareketlerde bulundu.

İntihara gitti, kalabalığı görünce şova başladı!

10 DAKİKA BAŞ AŞAĞI VAZİYETTE DURDU

Genç, üst geçit korkuluk demirlerine ayaklarını geçirerek baş aşağı sallandı. Yaklaşık 10 dakika aşağı sarkmış vaziyette duran genç, daha sonra elbisesine tiner döküp yaktıktan sonra aşağı attı. Ardından bir ip cambazı gibi elektrik teline tırmanan genç, müzakereci polislerin 1 buçuk saatlik uğraşları sonrası ikna edilerek indirildi. İntihar girişimini meraklı vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Biriken kalabalık yüzünden trafik kilitlendi. Trafik ekipleri, trafik akışını güçlükle sağlayabildi. İtfaiye ekipleri, intihar girişimi sırasında hava yastığı şişirerek önlem aldı.

İntihara gitti, kalabalığı görünce şova başladı! - Resim : 2

İndirildikten sonra gözaltına alınan ve uçucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki E.B. polis merkezine götürüldü.

 İntihara gitti, kalabalığı görünce şova başladı! - Resim : 3

İntihara gitti, kalabalığı görünce şova başladı! ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti intihar girişimi şov
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.