İntihar girişiminde bulunan kadını cep telefonuyla çekip canlı yayın yaptılar!

Antalya'da ev sahibinin evden attığını söyleyen bir kadın inşaatın 3. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ekiplerce bir türlü ikna edilemeyen kadının bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, aşağı indirdi. Olay yerinde onlarca vatandaşın toplanıp cep telefonlarından sosyal medyada canlı yayın yapması büyük tepki çekti.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir çocuk annesi İclal M, bir inşaatın 3. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

EKİPLER İKNA ETMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI

İclal M.'yi gören mahalle sakinleri, inşaat sahibini arayıp inşaatta bir kadının olduğunu söyledi. Olay yerine gelen inşaat sahibi Osman Y., kadını aşağıya inmesi için ikna etmeye çalışırken bir yandan da 112 Acil Servisi aradı. Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polisler İclal M.'yi uzun süre ikna etmeye çalıştı. Ardından inşaata psikolog çağrıldı. Tüm çabalara rağmen ikna edilemeyen İclal M.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ekipleri, kadını yakalayarak aşağıya indirmeyi başardı.

İntihar girişiminde bulunan kadını cep telefonuyla çekip canlı yayın yaptılar!

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Polis ekipleri tarafından intihar etmekten kurtarılan kadın, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kumluca Devlet Hastanesine götürüldü. Yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülerek ifadesi alınan kadın serbest bırakıldı.

İntihar girişiminde bulunan kadını cep telefonuyla çekip canlı yayın yaptılar! - Resim : 2

VATANDAŞLAR CEP TELEFONUYLA CANLI YAYIN YAPTI

İntihar girişimini izlemek için olay yerinde toplanan vatandaşların ise cep telefonuyla canlı yayın yapması dikkat çekti. Görevliler, canlı yayın yapmamaları konusunda vatandaşları uyardı.

İntihar girişiminde bulunan kadını cep telefonuyla çekip canlı yayın yaptılar! - Resim : 3

İntihar girişiminde bulunan kadını cep telefonuyla çekip canlı yayın yaptılar! ile ilgili etiketler İntihar Antalya canlı yayın polis cep telefonu kira

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.