İntihar girişimi sosyal mesafeyi unutturdu

Konya’da yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle bir mağazanın çatısına çıkan Metin O. (44), polis ekiplerinin 1,5 saat süren ikna çabaları sonucu aşağı indirildi. İntihar girişimini vatandaşların ise, koronavirüs salgınına rağmen film gibi izleyip, sosyal medyadan canlı yayınlama çabaları pes dedirtti. 

İntihar girişimi, Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ailevi sorunları olduğunu ve kızını görmek istediğini ileri süren Metin O., bir mağazanın çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Metin O.'nun atlama ihtimaline karşın hava yastığı açtı.

İntihar girişimi sosyal mesafeyi unutturdu

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ HİÇE SAYILDI

Bu sırada toplanan vatandaşlar ise görüntü çekmek ve intihar girişimini sosyal medya hesaplarından canlı yayınlayabilmek için birbirleriyle yarıştı. Polisin tüm uyarılarına rağmen sosyal mesafe kurallarını ihlal eden vatandaşların maske takmadığı görüldü. Bazı vatandaşlar ise çay bahçesinde oturup, intihar girişimini izledi.

İntihar girişimi sosyal mesafeyi unutturdu - Resim : 2

İKNA EDİLEREK AŞAĞIYA İNDİRİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Fatih Anamur da Metin O.'yu ikna etmek için olay yerine geldi. Ancak Metin O., 1.5 saat süren ikna çabalarına rağmen çatıdan inmedi. Bunun üzerine Anamur ile beraberindeki polisler, bir anlık dalgınlığından faydalanarak, Metin O.'yu kolundan tutup, yakaladı.

İntihar girişimi sosyal mesafeyi unutturdu - Resim : 3

Mağaza kapısında bekleyen çok sayıda vatandaş, ifadesi alınmak için emniyete götürülen Metin O.'yu görüntülemek için çaba sarfetti.

İntihar girişimi sosyal mesafeyi unutturdu - Resim : 4

(İHA)

İntihar girişimi sosyal mesafeyi unutturdu ile ilgili etiketler Konya intihar girişimi vatandaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.