İntihar etti, pişman olarak polise haber verdi!

Konya'da bir üniversite öğrencisi, boş su kuyusuna atlayarak intihar etmek istedi. Daha sonra bu hareketinden sonra pişman olan genç, polise konum bilgisi atarak yardım istedi.

Olay, Meram ilçesi Camiikebir Mahallesi Tavus Baba Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Selçuk Üniversitesi'nde Adalet Meslek Yüksekokulu'nda okuyan 21 yaşındaki Abdullah Ü., polisi arayıp intihar etmek için su kuyusuna atladığını belirtip, telefonu kapattı.

Polis ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek, itfaiye ve sağlık görevlilerine de haber verdi. Kuyunun yerini belirlemek için Abdullah Ü. ile telefonla temasa geçen polis, bulunduğu bölgenin belirlenmesi için konum atmasını istedi. Bölgede arama yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, atılan konum sayesinde ıssız bölgedeki kuyuyu buldu ve genci 3.5 metrelik kuyudan çıkarttı.

SOSYAL MEDYADAN ARKADAŞLARINA HABER VERDİ

4 saat sonra kuyudan kurtarılan Abdullah Ü., gazetecilerin kuyuya nasıl düştüğü sorusuna, ''Nasıl düştüğümü hatırlamıyorum'' şeklinde cevap verdi. 

Genç polise, sabah yatağından kalktığında kendisini iyi hissetmediğini, ekonomik ve ailevi sorunları nedeniyle kuyuya atladığını belirterek, ''Kafam yerinde değildi. Buraya nasıl geldim, burada ne yapıyorum hatırlamıyorum" dedi.

Üniversiteli gencin birkaç gün önce de bir arkadaşına sosyal medyadan intihar edeceğini belirten mesaj atıp, bunu paylaşmasını istediği belirtildi.

İntihar etti, pişman olarak polise haber verdi! ile ilgili etiketler Konya polis Öğrenci itfaiye intihar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.