İntihar eden müzisyen İlyas Tetik ebediyete uğurlandı! Muazzez Ersoy'un sözleri yürekleri dağladı

Sarıyer Kireçburnu'ndaki evinde 61 yaşında yaşamına son verdiği belirtilen keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik, son yolculuğuna uğurlandı. Tetik'in uzun yıllardır birlikte çalıştığı Muazzez Ersoy'da cenazeye katıldı.

Ünlü kemanist ve besteci İlyas Tetik, Sarıyer'deki evinde intihar etti. Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Müslüm Gürses, gibi birbirinden ünlü şarkıcıların albüm çalışmalarına da destek veren Tetik'in vefatı müzik dünyasını yasa boğdu.

 

Ünlü Keman virtüözü ve Besteci kemanisti İlyas Tetik yaşadığı geçim sıkıntılarından dolayı Sarıyer'deki evinde intihar etti.

İlyas Tetik


EŞİ TABUTUNA SARILIP AĞDI

Kireçburnu'ndaki evinde dün intihar ettiği belirtilen İlyas Tetik'in cenaze namazı Fatih Camii'nde ikindi namazının ardından kılındı. Cenaze töreninde eşi Ebru Tetik, çocukları Adem, Hikmet, İlyas ve İlkan Tetik taziyeleri kabul etti. Eşi Ebru Tetik'in tabuta sarılarak ağladığı görüldü. Çocukları Tetik'in tabutunun başından ayrılmadı.

İlyas Tetik

Cenaze namazı öncesi oğlu Adem Tetik, "Söylenecek bir şey yok, kötü durumdayız, babamızı kaybettik. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum, boğazım düğümleniyor. Allah rahmet eylesin, çok üzgünüz" dedi.

İlyas Tetik


''SIRDAŞIMI, DERT ORTAĞIMI KAYBETTİM...''

Muazzez Ersoy, Tetik ile ilgili, “Benim için çok zor bir kayıp oldu, ailesi için daha zor bir kayıp oldu, tüm sevenleri için çok zor bir kayıp. Ben ağabeyimi, hocamı, sırdaşımı, dert ortağımı kaybettim. En fazla 5-6 gün önce bayram çekimimizin repertuvarını birlikte hazırladık, hatta minik bir canlı parça okudum ben, onu paylaştık. Bayramda görüşmek ümidiyle dedik. Pazartesi günü ofise geldiğimde bu haberi duydum ve inanamadım" ifadelerini kullandı.

İlyas Tetik

İlyas Tetik cenaze namazının ardın Eyüp Sultan Mezarlığı'na defnedildi.

İlyas Tetik

İlyas Tetik

İlyas Tetik

İntihar eden müzisyen İlyas Tetik ebediyete uğurlandı! Muazzez Ersoy'un sözleri yürekleri dağladı ile ilgili etiketler Muazzez Ersoy cenaze İlyas Tetik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.