İntihar eden annesini gördü, bileklerini kesti

Küçükçekmece'de yaşayan bir kadın kendisini asarak intihar etti. Eve geldiğinde annesinin cansız bedeni ile karşılaşan oğlu ise sinir krizi geçirip bileklerini kesti.

Olay saat 10.00 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Muğla Sokak'ta meydana geldi. 58 yaşındaki Sadiye Y. apartman dairesinde kendisini asarak intihar etti.

Eve gelen Sadiye Y.'nin oğlu Barbaros Y. (32) annesinin cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Önce evdeki pencere camlarını yumruklayıp kıran Barbaros Y. daha sonra cam kırıklarından eline aldığı bir parça ile bileklerini kesti.

YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Olayı fark eden komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kendisini yaralayan Barbaros Y.'yi hastaneye kaldırdı. Diğer yandan daireye giren ekipler Sadiye Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sadiye Y.'nin cenazesi tabuta alınarak adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

DHA

İntihar eden annesini gördü, bileklerini kesti ile ilgili etiketler Küçükçekmece İntihar Anne oğul
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.