İnternetten yazlık kiralamak isteyenler dikkat: Onlarca kişiyi 1.5 milyon lira dolandırdılar!

Tatil için internetten yazlık kiralamak isteyen 30 kişi, hayatının şokunu yaşadı. Bodrum Ortakent'te kendilerini emlakçı olarak tanıtan dört kişilik bir ekip, 30 vatandaşı yaklaşık 1.5 milyon lira dolandırdı. Görüntülü konuşmalar yaparak Pinokyo adlı siteden ev kiralama vaadiyle insanları kandıran dolandırıcılar, paralarla birlikte ortadan kayboldu.

Bodrum'da kendisini emlakçı olarak tanıtan S.G.İ. ve ekibi, Ortakent'te yer alan Pinokyo adlı siteden ev kiralama vaadi ile vatandaşları dolandırdı.

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA İLE EVLERİ GEZDİRDİ

İnternet üzerinden ilan koyan ekip, tatil için talepte bulunan kişilerle önce telefonda konuştu. Ardından görüntülü konuşmalar yaparak evleri gezdirdi.

İnternetten yazlık kiralamak isteyenler dikkat: Onlarca kişiyi 1.5 milyon lira dolandırdılar!

1.5 MİLYON LİRA İLE ORTADAN KAYBOLDULAR

Sabah gazetesinin haberine göre, vatandaşları inandırmayı başaran dolandırıcılar, 30 kişinin yaklaşık 1.5 milyon lirasını alıp ortadan kayboldu.

Dolandırıcılar, Bodrum'da tatil yapmak isteyen vatandaşları Pinokyo adlı sitedeki evlerin görüntülerini göstererek kandırdı.

 

İnternetten yazlık kiralamak isteyenler dikkat: Onlarca kişiyi 1.5 milyon lira dolandırdılar! ile ilgili etiketler Dolandırıcı İnternet yazlık
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.