İnternet zammı için yeni karar: 2 ay ertelendi

Türk Telekom altyapısından sağlanan genişbant internet tarifelerine yüzde 67 oranında yapılması planlanan zamla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, bugün başlaması planlanan zammın 2 ay ertelendiğini açıkladı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun 3 Mart tarihinde aldığı karara göre, bugünden itibaren Türk Telekom'un altyapısı üzerinden sağlanan genişbant internet tarifelerinin toptan aylık fiyatlarında yüzde 67'lik bir artışa gidilecekti.

Gelen son dakika bilgisine göre, Kurul aldığı yeni kararla bu zammın yürürlük tarihini 1 Haziran'a erteledi.

İşletmecilerin maliyetlerinde meydana gelecek olan bu artışın, 1 Haziran'dan itibaren tüketicilere de değişen oranlarda yansıtması bekleniyor.

İnternet zammı için yeni karar: 2 ay ertelendi ile ilgili etiketler İnternet zam tarife türk telekon genişbant internet erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.