İnternet üzerinden köpek balığı satmaya çalıştı!

ABD'de 38 yaşındaki Joshua Seguine, evinde beslediği 7 köpek balığını internet üzerinden satmaya çalıştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

ABD'nin New York eyaletinde yaşayan 38 yaşındaki Joshua Seguine, evinde 7 köpek balığı beslediği ve bunları internet üzerinden satmaya çalıştığı için gözaltına alındı.

New York Başsavcılığından yapılan açıklamada, Albany kentinde yaşayan Seguine'nin, 7 büyük camgöz köpek balığını evinin bodrum katındaki havuzda beslediği ve bunları internet üzerinden satmaya çalıştığı gerekçesiyle gözaltına alındığı belirtildi.

Eyalet yasaları gereği camgöz köpek balıklarının koruma altındaki hayvanlar olduğu anımsatılan açıklamada, bunlara yasal olarak sahip olmanın bedelinin her bir balık için 11 bin 500 dolar civarında olduğu vurgulandı.

Açıklamada, 16 Nisan'da hakim karşısına çıkacak Seguine'nin evinden çıkan köpek balıklarının ise Coney Island'daki akvaryuma gönderildiği kaydedildi.

İnternet üzerinden köpek balığı satmaya çalıştı! ile ilgili etiketler ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.