İnternet olmadan bağlı ne demek? 4 aralık internet çöktü mü?

İnternet olmadan bağlı ne demek merak ediliyor. 4 Aralık gecesi internet çöktü mü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İnternet kesitisi mi var?

İnternet olmadan bağlı ne demek sorusunun yanıtı haberimizde. 4 Aralık akşamı yaşanan internet yavaşlaması sonrası vatandaşlar araştırmalara başladı. 

İNTERNET OLMADAN BAĞLI NE DEMEK?

İNTERNETTE SORUN MU VAR? İNTERNET NEDEN YAVAŞ?

Twitter, Instagram, Facebook yetkililerinden soruna ilişkin henüz net bir açıklama yapılmış değil. Erişim sıkıntıısının en çok Avrupa ülkelerinde yaşandığı görülüyor.

Yetkililerinden soruna ilişkin henüz net bir açıklama yapılmış değil ancak tüm ülkede internet yavaşlatıldı. Sorunun birkaç saat içinde giderilmesi bekleniyor.İnternet yavaşlaması tüm internet sağlayıcılarında görülmektedir. Sosyal medya kullanıcılarından TurkNet kullanıcıları ise sorun olmadığını ifade ediyor. İnternet yavaşlaması 00:20 sularından beri görülüyor.

İNTERNET HIZ TESTİ LİNKİ

Sabit alınan internet hızından ne kadar düşük olduğunu görmek için buraya tıklayınız.

İnternet olmadan bağlı ne demek? 4 aralık internet çöktü mü? ile ilgili etiketler internet internet çöktü mü internet olmadan bağlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.