İnternet kafeyi su bastı! Çocuklar aldırış etmeden oyunlarına devam etti

Filipinler'in Rizal eyaletinin Cainta kasabasından yansıyan görüntülerde 'internet kafe aşkı' bu kadar da olmaz dedirtti.

Tropikal iklim şartlarının yaşandığı Filipin'de, bir internet kafenin yarısına kadar suyla dolmasına rağmen, içeride oyun oynamaya devam eden çocuklar sosyal medyada gündem oldu.

Suyun oldukça pis olduğu gözlerden kaçmazken, oturdukları sandalyenin seviyesine kadar suyla kaplı olduğu görüldü. Çocuklardan birkaçının mayosuyla oturduğu, diğerlerinin ise sandalye boyutunu yükseltmek için altlarına kova koydular.

"ELEKTRİK TESİSATI DEVAM ETTİ"

Söz konusu görüntülerde, bilgisayar ortamında pek çok elektrik aksamının da olduğu bilinirken çocuklar elektrik çarpma tehlikesiyle karşı karşıya geldi. Bir yandan da işletme sahibi bozulan bazı kabloların tamirine devam etti.      

İnternet kafeyi su bastı! Çocuklar aldırış etmeden oyunlarına devam etti ile ilgili etiketler İnternet Filipinler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.