İnternet alemi yine ikiye bölündü

İnternet alemi TikTok'ta çekilen bir video ile yeniden ikiye bölündü. Bir kullanıcının ''Sadece okuduğun kelimeyi duyacaksın'' temalı paylaşımı kısa sürede viral oldu. Peki siz hangi kelimeyi duyuyorsunuz? Brainstorm mu, Green needle mı? İşte o video...

Sosyal medyanın son dönemde en popüler uygulamaları arasında yer alan TikTok'ta çekilen bir video, kullanıcıları ikiye böldü.

Geçmiş dönemdeki elbise ve salıncak görüntülerini anımsatan yeni video, yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. 

Kimimizin mavi-siyah, kimimizin ise altın-beyaz gördüğü bu elbise internet alemini ikiye bölmüştü.

İnternet alemi yine ikiye bölündü - Resim : 2

''SADECE OKUDUĞUN KELİMEYİ DUYACAKSIN''

TikTok'ta 'emilysophie.m' isimli kullanıcının yüklediği son video geçmiş dönemdeki tartışmalara benzer bir ortam oluşturdu.

Videoda yer alan sesi iki farklı yazı ile birlikte paylaşan kullanıcı, ''Sadece okuduğun kelimeyi duyacaksın'' ifadeleriyle videodaki sesin kişilere göre değişiklik gösterdiğini iddia etti.

Kullanıcılar, ''Green needle'' ifadesini okurken bu kelimeyi, ''Brainstorm'' ifadesini okurken de bunu duyduklarını belirtti.

Bu paylaşım kısa süre içinde Twitter gibi platformlarda da  viral oldu.

İnternet alemi yine ikiye bölündü - Resim : 3

İnternet alemi yine ikiye bölündü ile ilgili etiketler Sosyal Medya TikTok video SES green neddle brainstorm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.