Inter Barcelona maçında skandal karar! Hakem ne için gitti ne verdi...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 'ölüm grubu' olarak nitelendirilen C Grubu'nda Inter sahasında Barcelona'yı konuk etti. Dev mücadelenin 22. dakikasında oldukça dikkat çeken bir an yaşandı. Penaltı gerekçesiyle VAR'a giden hakem Slavko Vincic, pozisyonun ofsayt olduğuna hükmederken, herkes şaşkına döndü. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin C Grubu'nun 3. hafta mücadelesinde grubun iki güçlü ekibi Inter ile Barcelona San Siro'da karşı karşıya geldi. Giuseppe Meazza'da oynanan karşılaşma beklendiği gibi oldukça hızlı başlarken, ev sahibi ekip özellikle ilk bölümde oyunun hakim tarafıydı.

PENALTI İTİRAZI!

Karşılaşmada dakikalar 22'yi gösterirken, Inter Barcelona savunmasının topa elle müdahalesini gerekçe göstererek karşılaşmanın hakemi Vincic'e yoğun itirazlarda bulundu.

İtirazlar sonrası VAR odası tarafından pozisyonu izlemeye davet edilen tecrübeli hakem, pozisyonu izlemek üzere VAR'a giderken, kısa süren izleme sonrası pozisyonun ofsayt olduğuna hükmetti.

Inter Barcelona maçında skandal karar! Hakem ne için gitti ne verdi...

ÖMER ÜRÜNDÜL: SKANDAL!

Hakemin bu kararı sonrası karşılaşmanın yorumcusu Ömer Üründül, "Burada çok büyük bir hata var, skandal" yorumunu getirdi. Üründül, "Penaltı olduğundan şüphe yok, ama ofsayt ise VAR'ın çağırmaması lazım" dedi.

Inter Barcelona maçında skandal karar! Hakem ne için gitti ne verdi... - Resim : 2

GÖRÜNÜTLER: EXXEN

Inter Barcelona maçında skandal karar! Hakem ne için gitti ne verdi... ile ilgili etiketler Inter Barcelona UEFA Şampiyonlar Ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.