Instagram'dan resmi açıklama geldi

Instagram'da yaşanan teknik sorun sonrasında Meta sözcüsü Devi Narasimhan açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Sorunu çözmeye çalışıyoruz, rahatsızlık için özür dileriz" ifadelerine yer verildi.

Instagram'a giriş yapan bazı kullanıcılar "Akış yenilenemedi" hatasıyla karşı karşıya kaldı. Akışlarında yeni gönderileri göremeyen kullanıcıların yanı sıra profil sayfasına giriş yapamayan kullanıcıların olduğu da görüldü. Öte yandan bazı kullanıcılar ise Instagram'ın kendilerini direkt olarak uygulamadan attığını belirtti.

 Bakan yardımcısı Sayan twıtter'dan paylaştı

Kullanıcıların sebebini merak ettiği Instagram'daki erişim sorunuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakan Yardımcısı Sayan paylaşımında "Instagram servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadelerini kullandı

"RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ"

Meta sözcüsü Devi Narasimhan The Verge'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bazı kullanıcıların Instagram'a erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."

Öte yandan Instagram'ın Twitter hesabından da resmi bir açıklama geldi. Açıklamada "Bazı kişilerin Instagram'a erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz. Rahatsızlık için özür dileriz ve sıkı durun!" ifadeleri yer aldı.

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.