Instagram'da yeni dönem! O özellik geldi...

Fotoğraf paylaşım platformu Instagram için uzun süredir beklenen güncelleme yayınlandı. Instagram son güncellemesiyle Hikayeler için GIF desteğini kullanıma sundu

GIPHY ile entegrasyonu ile kullanıcılara sunulan bu özellik ile şu anda sadece GIPHY kütüphanesinde bulunan GIF’leri kullanma şansı sunuluyor. Instagram yakın zamanda kullanıcıların karşısına önemli bir yenilik ile daha çıkacak.

GIF ÖZELLİĞİ KULLANIMA SUNULDU!

Hikayelere GIF eklemek için, Hikayeler bölümünün üst kısmındaki yer alan Çıkartmalar kısmına tıklamak gerekiyor. Sonrasında yeni GIF seçeneğini tıkladıktan sonra, açılan GIF kütüphanesi içerisinden tercih yapabilirsiniz.

iOS ve Android uygulamasında kullanıma sunulan bu özelliğin, kısa bir süre içerisinde tüm dünya genelinde bulunan kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

640xauto

Instagram'da yeni dönem! O özellik geldi... ile ilgili etiketler Instagram yeni özellik GIF gıphy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.