Instagram'a yeni bir özellik geliyor! Artık gözden kaçmayacak...

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ın yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor.Instagram’a yeni eklenecek özellik sızdırıldı. Sızıntıda ‘En Son Gönderiler‘ özelliğinin geldiği açıklandı.

Instagram’a yeni eklenecek bir özellik sızdırıldı. Sızıntıda ‘En Son Gönderiler‘ özelliğinin geldiği açıklandı ve nasıl çalışacağı anlatıldı. Ana ekran üzerinden bir pop-up olarak açılan özellik, ‘Gönderileri Gör' seçildiği takdirde kullanıcının görmediği tüm paylaşımları kronolojik olarak sıralıyor.

BİRKAÇ AY SONRA GELEBİLİR

İsabetli sızıntılarıyla bilinen Jane Manchun Wong, şimdiye kadar birçok platformdaki yeni özelliği Twitter üzerinden açıkladı. Wong'un ortaya çıkardığı özellikler birkaç ay sonra resmi olarak duyuruldu. Ortaya çıkan prototipin doğrulanması ve daha fazla detay alabilmek için Instagram'a ulaşan Yahoo Finance, şirketin bu konu hakkında açıklama yapmaktan kaçındığını söyledi.

Instagram'a yeni bir özellik geliyor! Artık gözden kaçmayacak... ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya özellik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.