Instagram ve Facebook Çöktü mü? Instagram'a Erişim Sorunu Yaşanıyor! Açıklama Geldi!

Instagram ve Facebook'a giriş yapmak isteyenler, bir süredir sorun yaşıyor. Twitter'da da #instagramdown etiketiyle gönderilen tweet'lerde büyük bir artış yaşanıyor. Instagram ve Facebook çöktü mü? Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan açıklama geldi.

Kullanıcılar, bir süredir Instagram ve Facebook'a erişimde sorun yaşıyor. Türkiye saati ile 19.35 civarında başlayan erişim sorunu halen devam ediyor. Peki ama Instagram ve Facebook çöktü mü?

Down Detector verilerine göre Meta'ya ait olan her iki hizmette de erişim sorunları yaşandığı görülebiliyor.

Twitter'da da #instagramdown etiketiyle gönderilen tweet'lerde büyük bir artış yaşanıyor. Kullanıcılar, men Instagram'a, hem de Facebook'a erişemediklerini paylaşmaya devam ediyorlar. Etiket, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya kadar tırmanmış durumda.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Instagram ve Facebook hizmetlerinde global kaynaklı sorunların yaşandığını bildirdi.

Instagram ve Facebook çöktü mü? Neden açılmıyor? - ShiftDelete.Net

GLOBAL KAYNAKLI SORUN YAŞANIYOR

Bakan Yardımcı Sayan, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Instagram ve Facebook hizmetlerinde global kaynaklı sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir."

Instagram ve Facebook Çöktü mü? Instagram'a Erişim Sorunu Yaşanıyor! Açıklama Geldi! ile ilgili etiketler Instagram çöktü mü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.