instagram tanıtımı nasıl yapılır? instagram gönderi tanıtımı yapma yolları...

instagram tanıtımı nasıl yapılır merak ediliyor. instagram gönderilerin ve hikayelerin tanıtımında zorluk çekiyor ve nasıl yapılacağını merak ediyorsanız detaylar haberimizde...

instagram tanıtımı nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. instagram gönderilerin ve hikayelerin reklamını yapmak ve tanıtımına dair detayları öğrenmek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz...


INSTAGRAM TANITIMI NASIL YAPILIR?

Doğrudan Instagram uygulamasından reklam yayınlayabilirsiniz. İşletme hesabına geçiş yaptığınızda, gönderi ve hikaye reklamları yayınlamak için profilinizdeki Tanıtımlar düğmesini kullanabilirsiniz.

Başlamadan önce

Profilinizi bir işletme hesabına dönüştürün.


Instagram'dan bir reklam oluşturmak için:

Profilinize gidin. Tanıtımlar'a dokunun.
Alt tarafta Tanıtım Oluştur'a dokunun.
Tanıtımını yapmak istediğiniz bir gönderi seçin.
Sağ üst köşede İleri'ye dokunun.
Instagram profesyonel hesabınızı oluştururken bir Facebook Sayfasına bağlanmadıysanız, bir Sayfaya bağlanmanız istenir. Mevcut bir Sayfayı seçebilir veya Geç'e dokunabilirsiniz.
Geç'e dokunursanız, gelecekte gönderilerinizin tanıtımını yaparken bu adımı görmezsiniz. Yine de istediğiniz zaman bir Facebook Sayfasını profilinize bağlayabilirsiniz.
Yönlendirme Hedefi (kişileri yönlendirmek istediğiniz yer), Hedef Kitle (kimlere erişmek istediğiniz), Bütçe (ne kadar günlük harcama yapmak istediğiniz) ve Süre (tanıtımınızın ne kadar süreyle yayında kalmasını istediğiniz) gibi bilgileri düzenleyerek tanıtımınızın detaylarını girin. Bu detayları girdikten sonra İleri'ye dokunun.
Tanıtımınızı tamamlamak için Gözden Geçir kısmının altındaki Tanıtım Oluştur'a dokunun.

 

instagram tanıtımı nasıl yapılır? instagram gönderi tanıtımı yapma yolları... ile ilgili etiketler Instagram Reklam tanıtım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.