instagram neden açılmaz? instagram neden sürekli atıyor?

30 Mart instagram'da sıkıntı mı var? Dünyanın en çok kullanılan sosyal platformlarından insatagram neden açılmaz? Telefonlarda yaşanan instagram sorunu kullanıcıları araştırmalara itti. instagrama giriş yapamayanlar sürekli atılıyor. Donma sorunu da yaşan platform neden çöktü?

instagram neden açılmaz, telefonda instagram neden açılmıyor soruları, son günlerde instagram kullanıcılarını arayışa itti. 30 Mart 2021 tarihinde instagram sürekli atıyor neden sorusu kullancıların en çok merak ettiği sorulardan. Peki instagram neden çöktü?

Sosyal paylaşım sitesi instagram 30 Mart 2021 tarihinde kullanıcıların sabrını bir kez daha zorladı. Telefonlarında instagram uygulamasını açamayanlar sürekli bir instagram durduruldu hatası alıyor. 

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Instagram'da bir süre önce giriş sorunu yaşanmıştı. 30 Mart günü yine Instagram çöktü mü sorusu gündeme geldi. Uygulamaya girişte sorunlar yaşayan kullanıcılar için henüz bir açıklama yapılmadı.

INSTAGRAM DURDURULDU HATASI NEDİR?

Konu hakkında resmi açıklama gelmemesine rağmen uygulamada sorunların sürdüğü belirtildi. 17:00'den itibaren İnstragram'ın mobil uygulamasında sorun yaşanmaya başladı ve en fazla hata bildirimi android uygulama ve ios uygulamalarda yer alıyor. Durduruldu hatasına engel olmak için uygulamayı tamamen kapatıp, belleği temizlemek gerekebilir. Bu yöntemin dışında uygulamanın güncel sürümünü yüklemek de başka seçenek olabilir.

instagram neden açılmaz? instagram neden sürekli atıyor? ile ilgili etiketler Instagram instagram sürekli atıyor neden instagram neden açılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.