Instagram hikayelere beğeni butonu geliyor!

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram her geçen bünyesine yeni özellikler getiriyor. Hikayelere beğeni butonunun test aşamasına geçildiği duyurulan platformda yaşanacak değişiklikleri kullanıcılar için araştırdık.

Instagram kullanıcılarını memnun etmek için her geçen gün bir başka özellikle karşımıza çıkıyor. Şu an için en popüler özelliği olan hikayeler kısmı olan platformda değişiklik de bu özelliğie geliyor.

Hikayeler için beğeni butonu güncellemesi kararı alan platform bu özellik için henüz test aşamasında. Bazı kullanıcılar için aktif hale getirilen bu güncellemeyle artık iş emoji göndermenin bir üst seviyesine çıkacak.

Yani artık instagram hikayelere de like atıp geçebileceğiz. Test aşamasındaki bu özellik daha önce twitter'da da paylaşıldı.

Test aşamasındaki güncellemenin nasıl görüneceği ise Twitter'da çoktan paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıl yaşanan çöküntülerle kullanıcıları birçok kez mağdur eden platform bu yaşanacak değişiklikle kendini affettireceğe benziyor.

Instagram hikayelere beğeni butonu geliyor! ile ilgili etiketler Instagram hikaye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.