Instagram hesabı nasıl silinir? Instagram silme talebi ve linki

Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Fakat bir yandan da kullanıcı kaybetmektedir. Yeni gelen güncellemeleri beğenmeyenler, hep aynı şeylerden sıkılanlar, kız ya da erkek arkadaşı yüzünden hesabını kapatmak isteyenler gibi sebeplerden dolayı Instagram hesabı silme işlemleri hız kazandı. Instagram silme linki ile sizde hesabınızı kapatabilirsiniz. Instagram hesabı silme talebi nasıl gönderilir? İşte ayrıntılar…

Instagram kullanıcıları Instagram hesabını çeşitli nedenlerden dolayı silmek istiyorlar. Bunun için nasıl silme işlemi yapacaklarını araştırıyorlar. Kullanıcılar için Instagram silme işlemini adım adım hazırladık. Siz de yazımızdaki adımları uygulayarak Instagram silme işlemlerini yapabilirsiniz. İşte o adımlar… 

INSTAGRAM SİLME NASIL YAPILIR? 

Instagram silme işlemi yapmak için aşağıdaki adımları tek tek ve sırasıyla uygulamanız gerekmektedir. Instagram silme işlemi ile hesabınızı artık geri alamayacağınızı unutmayın. Eğer Instagram dondurma işlemi yapmak istiyorsanız hesabınızı istediğiniz zaman geri açabilirsiniz. 

Instagram hesabı dondurmak için aşağıdaki haberi tıklayınız.

 

INSTAGRAM SİLME LİNKİ 

Şimdi gelelim Instagram silme adımlarına. İlk önce şu şekilde başlayalım: 

  • Önce şu adrese tıklayarak sayfayı ziyaret edin.
  • Bu adımdan sonra kullanıcı adı ve şifrenizi girerek hesabınızı açın.
  • Hesabı sil sayfası karşınıza çıkacaktır. Bu sayfada size bir uyarı gelir "Hesabını neden siliyorsun?"
  • Hesabı silme nedenini seçtikten sonra hesabı silmek için en önemli yer gelecek.
  • İlk gelen kutucuğa şifrenizi daha sonra “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” seçeneğini seçmeniz gerekir.
  • Instagram silme talebi gönderilmiş olur.
  • Bu işlemler tamamlandıktan sonra artık hesabınız silinmiş olacaktır.

 

Unutmayın ki bu işlemleri yaptıktan sonra aynı kullanıcı adıyla hesabınıza erişmeniz mümkün olmayacaktır. Hesabınızı silmeden önce fotoğraflarınız varsa yedeğini almanız tavsiye edilir. 

INSTAGRAM SİLİNCE NE OLUR? 

Instagram hesabınızı sildiğiniz zaman şunlarla karşılaşırsınız: 

  • Hesabınız kalıcı olarak silinir.
  • Hesabınıza bir daha ulaşamazsınız
  • Fotoğraf ve videolarınız silinir.
  • Takipçilerinizi kaybedersiniz.

 

SİLİNEN HESABI KURTARMA 

Instagram hesabını yanlışlıkla silerseniz veya başkasının eline geçiş hesabınız silinirse bu durumda Instagram ekibi ile görüşmeniz gerekecektir. Instagram kurumsal mail adresine sorununuzu bildirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz. Eğer Instagram ekibi talebinizi doğrularsa yani olumlu karşılarsa hesabınıza yeniden kavuşabilirsiniz. Günümüzde en çok karşılaşılan sorun Instagram hesaplarının çalınması ve bundan dolayı oluşan problemler.

 

Instagram hesabı nasıl silinir? Instagram silme talebi ve linki ile ilgili etiketler Instagram silme kurtarma talep
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.